Hae
Chandelierhome

ETEISEN UUSI LATTIA

 

Ja ne tulppaanit!
Hyvää alkanutta viikonloppua kaikille, täällä on aloiteltu kahden päivän vapaat ja tähän mennessä tämä päivä on kulunut valokuvauksesta, uuninlämmityksestä ja ystävättären kanssa kahvittelusta ja juoruilusta. Eteistä valokuvatessani halusin kuvia säväyttämään nämä pari päivää sitten hankkimani tulppaanit. Olisin tykännyt enemmän lilan tai keltaisen värisistä tulppaaneista, mutta valitettavasti niitä ei ollut enää myynnissä hyväkuntoisena, nämä kukat kuitenkin piristävät ihmeellisesti kotona ja itse mieltää vuodenajan nyt kevääksi, tai ainakin kevättalveksi jo reilusti.
 
Eteinen on aina ollut ongelma-huone-numero-1. Siellä ei ole ikkunoita, kapeat käytävät ja kenkien säilytys tuottavat itselleni hirveästi päänvaivaa ja olenkin vaihtanut siellä huonekaluja jo kolme kertaa kahden vuoden aikana. Vielä neljännen kerran on tarkoitus muokata eteisestä kalusteiden suhteen uusiksi, tai ainakin vaihdella huonekalujen paikkoja, mutta sen aika on sitten kun tuulikaappi on remontontoitu. 
Uusi lattia raikasti älyttömästi eteisen yleisilmettä ja oon tosi tyytyväinen että valittiin miehen kanssa tällainen vaaleampi laattalattia, joka itseasiassa on laminaattia, eli toisinsanoen laattajäljitelmä on kyseessä. Meillä oli nimittäin aikaisemmin joskus reilu vuosi sitten vielä ajatuksena laittaa MUSTA lattia eteiseen, niin se vain mieli muuttuu ja onneksi muuttui tällä kertaa. Väriltään lattia on vaaleanharmaa. Eteinen on kyllä kokenut muutoksia vähän väliä, mutta toivon että nyt aletaan olemaan lähempänä sellaista eteistä missä voin hyvillä mielin katsella ympärilleni. En malttaisi odottaa loppuja muutoksia mitä ollaan tekemässä tämän huoneen suhteen. Ps. Olen päivitellyt useasti  blogin fonttia etsien sitä oikeaa itselleni. Muutoksia saattaa aina silloin tällöin tulla, koska olen ihan onneton blogin ulkoasun muokkaaja ja ostettuani tämän valmiin pohjan meni fonttiasetukset aivan ihmeellisiksi. Mukavia kevätpäiviä kaikille, palataan!

 

6 kommenttia

 1. Anonyymi kirjoitti:

  Kivan näköstä! Saatan olla ehkä tyhmä mutta olen kaikissa kuvissa miettinyt et mikä tuo on missä on valkoset ovet ja mustapinta?:D tuo seinällä oleva systeemi.
  Aurinkoista kevättä!

 2. ChandelierHome kirjoitti:

  Heippa Anonyymi 🙂 se on vanhanajan asekaappi. Se oli tässä kun muutettiin ja tarkoituksena oli ensin antaa sen olla ja tehdä tavalliseksi kaapiksi sisällöltään, mutta suunnitelmissa on se poistaa koska sen alapuolelle ei saa kunnolla huonekaluja mahtumaan, ellei ne ole matalia niinkuin tuo kenkäteline. Aurinkoista kevättä sinulle myös!

 3. Pellavaajapastellia kirjoitti:

  Onpa hienon näköinen lattia! Olisin voinut aivan hyvin uskoa että se on oikeaa laattaa. Tyylikäs eteinen♡

 4. ChandelierHome kirjoitti:

  Kiitoksia Annika 😍

 5. Patricia Ström kirjoitti:

  Ooh! Täältä löytykin ihana blogi! <3 ehdottomasti jään seuraamaan.

 6. ChandelierHome kirjoitti:

  Voi kiitoksia Patricia ja tervetuloa seuraamaan 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *