Hae
Chandelierhome

SISUSTUKSEN HUTI TOP 5 MEILLÄ

Varmasti jokainen tekee joskus huti ostoksia kotiinsa. Tuli hankittua jokin matto mikä ei vastaa väriltään sitä mitä piti. Tai ihan remontteja ahkeroitu tehdä, jotka jälkikäteen sitten puretaan, koska mieli on ehtinyt muuttua. Nykyään on pinnalle noussut useammassa paikassa harkitsemisen tärkeys. Olisinpa itsekkin oppinut tämän öö about neljä vuotta sitten, niin olisi monet hätäiset ostokset jääneet tekemättä. Nyt esittelen ei niin vakavasti nämä ei hitti vaan huti ostokset:
ACAZIA SENKKI
 
Tämä punaruskean sävyinen ihastuttava hyvin massiivinen senkki hankittiin jo ennen nykyistä kotiamme. Se oli hyvä ostos silloin, huono nyt. Noh onneksi voi aina maalata (NOUNOUNOU!!) ja kohta senkki sai valkean maalin ylleen. Nyt sitä ei ainakaan enää saa myytyä alkuperäisessä kunnossaan. Ja sen myyminen, tämä on ensimmäinen huonekalu mikä miehen kanssa yhdessä ostettiin niin jostain syystä mies on äleä tästä rumiluksesta liian paljon eikä millään antaisi myydä sitä vähän halvalla uuteen kotiin, kun itse taas voisin vaikka hakupalkalla melkein luopua tästä.
LASINEN SOHVAPÖYTÄ 
Kyllä. Osa saattaa hämmentyä, miksi kaunis sohvapöytämme pääsi hutilistalle, mutta yksinkertaisesti sen kauneus ei minulle enää riitä. Minulla menee hermot sen pölyä paljastavaan pintaan ja ihan oikeasti saa joka päivä olla rätti kädessä sitä puunaamassa. En tiedä tekeekö tuo meidän parin metrin päässä oleva leivinuuni sen että pölyä saa joka päivä pyyhkiä keittiön ja olohuoneen puolelta.

RUOKAPÖYTÄ KORKEAKIILTO

Aika moni viisas vinkkasi lasilevystä pöydän päälle, kun sellainen ostettiin. Ja ei tietenkään hankittu lasia pinnan suojaksi. Valkea, kiiltävä ja niin kaunis ja ohoh, alle viikon sisällä tuli jo eka naarmu pintaan. Joku jos sanoo että on helppo pitää puhtaana, niin se valehtelee. Itse suosin pöydän normaalissa pyyhkimisessä tällaista tekniikkaa: 

Pyyhi mikrokuituliinalla pölyt+pyyhi nihkeällä liinalla tahrat+pyyhi puhtaalla (mielellään uudella) mikrokuituliinalla pinta uudelleen, jos yrität luistaa viimeisestä vaiheesta ja rupeat nihkeää pöydän pintaa pyyhkimään vaikka sillä ekalla rätillä mitä et ole huolella puhdistanut, niin todennäköisesti ekat pölyt rätistä tarttuu uudelleen juuri pyyhitylle pöydälle.
 
Ei käytännöllistä.
SININEN SEINÄ 
Harmaa, kylmään taittava. Siis sininen. En väitä että väri olisi ruma, mutta meille se ei vaan enää käy koska tilalle on tullut lämpimiä sävyjä. Innolla odottaen kun tuo viimeinenkin pätkä sinistä seinää häviää tästä huushollista.


ETEISEN KALUSTEET
Tämä ansaitsee oman otsikonsa. Jotkut pidempään blogiani lukeneet tietävät, että eteisessä on soudettu ja huovattu kalusteiden ja pintojen suhteen ihan liikaa. Ja mikä parasta, vielä olisi tulossa joskus ne uudet kalusteet, mutta vasta kun eteinen on rempattu loppuun ja olen ostoksia tarkaan harkinnut. 
 
 
Tällaisia hutiostoksia meillä, ketään ei ollut tarkoitus loukata jos sinultakin löytyy jotain näistä vaan tuoda omia ajatuksia esille näiden suhteen. Voisin toteuttaa myös vastapainoksi toisen postauksen missä kerron ne hitit, mistä olen erityisen tyytyväinen. Hyvää kesäkuun ensimmäistä päivää kaikille!

4 kommenttia

 1. Miina kirjoitti:

  Mä oon niin samaa mieltä tuon lasisen sohvapöydän kanssa! Vaikka se on kaunis ulkonäöltään niin voi hitsit sitä pölyn määrää mitä saat hinkata siitä koko ajan pois 😀

 2. ChandelierHome kirjoitti:

  Voi kun teillä on se niin upea vielä ! Mutta joo, oikukkaita pöytiä kyllä nämä lasiset.. 😀

 3. Heta Kärkkäinen kirjoitti:

  Moi! Aivan ihana koti teillä:) Olen aina välillä lueskellut tätä blogia ja panin merkille että teillä on samanlainen leivinuuni kuin meillä ja jäin kovasti miettimään että voiko sen uunin ominaisuus olla tuo pölyttäminen josta mainitsit. Olen miettinyt pitkään miksi meidän uunista lähtee hirveästi tummaa tuhkapölyä ja saisi olla kokoajan pyyhkimässä … Ja lähteekö muillakin noin paljon pölyä kun lämmittää 😀 Mutta onko se pöly teilläkin tummaa vai jostain muualta tullutta?

 4. ChandelierHome kirjoitti:

  Heippa Heta 🙂 kiva että kommentoit. Meillä lähtee myös samanlaista tuhkapölyä etenkin talvella kun uuni on joka päivä käytössä, minä en aina muista edellisiä tuhkia niin hyvin siistiä niin varmaan senkin takia meillä tuota pölyä sitten niin paljon kertyy. Uskoisin että se on tuhkapölyä koska se on sellaista tummaa. En kyllä täysin varma ole, nyt kesällä ei onneksi niin paljon häiritse kun ei tule uunia poltettua niin usein 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *