Hae
Chandelierhome

TAIDETTA KADULLA & ONNETON TERASSI

Heippa!
 
Pari päivää sitten käytiin siskojeni ja heidän lapsiensa kanssa kävelemässä Iisalmessa pohjolankadun keskellä sijaitseva ”koivukujan” reitti. Kadulle oli tuotu kansalaisia ihastuttamaan ja vihastuttamaan useiden eri taiteilijoiden töitä ja kyseessä on siis Suloisessa Suomessamme taidenäyttely. Tässä linkki uutiseen, missä kerrotaan tarkemmin mistä on kyse.

 

 

Itse kuulun siihen ihmisryhmään joka näyttää vihreää valoa taiteelle ja tällaiselle erilaiselle tavalle tuoda sitä esille. Minusta ihan hauska idea tuoda piristämään kesäistä kaupunkikuvaa nämä erilaiset tulkinnat. 
Omaa suosikkia en osannut valita lukuisista vaihtoehdoista, mutta hienoja ja persoonallisia töitä! Aika hurahti mukavasti kävellessä hieman erilaisemmalla kadulla kesäisenä, tosin kylmänä sellaisena päivänä. 
Ja loppuun meidän terassi josta tuli kirjoitettua dramaattisesti postauksen otsikkoon, mutta kyllä. Se on aika onneton. Minulla oli aikaisemmin tarkoitus hankkia terassiryhmän kalusteille uudet pehmusteet, säilytyslaatikko niille, kesäkukkia ruukkuihin ja kaikkea muuta kivaa. Mutta aina kun siihen olisi mahdollisuus niin sitä on näköjään laiska tai köyhä. Oikeasti ehkä enemmän sen suuntaan kallistun että rahanmenoa on nyt ollut joka kuukausi niin paljon että ylimääräisiä rahoja ei ole työntää kesäkukkiin eikä uusiin juttuihin terdelle. Ja jos rahaa on niin aina unohdan niiden hankkimisen kunnes on taas liian myöhäistä 😀 
 
 
Mutta mutta.. ensi kesänä olisi sitten suunnitelmissa päivittää terassia oikeasti. Hankkia valokatos yms mistä mieskin yritti minulle jo sanoa viime kesänä, mutta viisaana naisena päätin jyrkästi että meillehän kelpaa pelkkä avoterassikin, hirveeeen kätevä on kyllä. 

 

Mukavaa torstai iltaa kaikille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *