Hae
Chandelierhome

ASKEL KOHTI MODERNIMPAA KOTIA – KYNTTILÄNJALAT

Tänään esittelen kynttilänjalkoja jotka tuovat kotiin uutta, hieman modernia, mutta myös klassista ilmettä ja kauniita muotoja. Ehdotonta suosikkia en näistä osannut valita, mutta monen kohdalla näin jo selvät suunnitelmat missä se/ne tulisi olemaan ja milloin. Väreiksi olen valinnut kromin ja mustan. Aivan upeita minusta ja jos kukkaro vain sallisi niin hankkisin jokaisen näistä varmasti kotiimme.

KUVA: ROOM21

Tämän kynttilänjalan kohdalla en osaa vielä sanoa haluaisinko sen mustana vai kromin värisenä? Ehdottomasti katseenvangitsija. Kromin värisenä näkisin tämän kauttauksissa juhlatilaisuuksissa ja erityisesti jouluna.

Seuraavaksi esittelen kaksi kynttilänjalkaa. Molemmat voisin nähdä meillä ihan arkikäytössä olohuoneen  tai eteisen puolella. Ensimmäisessä minua puhuttelevat kynttilänjalan kaunis muoto ja kromin säihke. Näitä siroja, lainehtelevia kynttilänjalkoja tarvittaisiin useampi, ehkä kaksi tai kolme muodostamaan sopiva kokonaisuus.

KUVA: STOCKMANN & FINNISH DESIGN SHOP

Musta  nelihaarainen kynttilänjalka on itselleni entuudestaan tuttu. Ja onhan tämä jo klassikko. Omaan silmään aika moderni ja tosi kaunis kynttilänjalka joka ei tarvitse rinnalleen muuta. Tämä on yksi suosikeistani ja näkisin sen olohuoneessa sohvapöydän päällä.

KUVA: FINNISH DESIGN SHOP

Nämä Iittalan uutuudet ovat hauskat. Bongasin eräästä facebookin ryhmästä kuvan missä nämä olivat esillä ja ihastuin. Näkisin nämä lipasto sisustamisessa, esimerkiksi vierashuoneessa tai melkeinpä missä huoneessa vain. Moneen paikkaan sopivat siis.

Ja lopuksi aika neutraalit, simppelit: monen tuikun kynttilänjalka. Matala muoto on käytännöllinen ja haluaisin tämän tuomaan arjen luksusta, esimerkiksi kynttiläillalliseen tai illanistujaisiin kotona.

KUVA: ROOM21

 

2 kommenttia

  1. H - Every Home Has a Silver Lining kirjoitti:

    Mun kommenttia ei näy täällä. Mihinhän se joutui?

  2. ChandelierHome kirjoitti:

    Hei. Tämä kommentti ainakin näkyy ? Oletko siis aikaisemmin yrittänyt kirjoittaa? En osaa sanoa :0 mulle tulee sähköpostiin ilmoitukset kaikista kommenteista ja muita kommentteja ei ole tullut

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *