Hae
Chandelierhome

VINKIT SYKSYN SISUSTUKSEEN

Miltä syksy tuntuu?

Syksy tuntuu kolkolta ja kostealta kun aukaiset aamulla ensimmäisen kerran ulko-oven. Se tuntuu kun erehdyt laittamaan ostosreissulle liian ohuen takin päälle. Sen tunnet kun katsot kotona kynttilänvaloa missä liekki palaa hiljalleen. Takkuina villakoiran turkissa ja vaatekriisinä aamulla, kun et tiedä vielä kuinka kylmä päivä on tulossa. Oikeasti rakastan kyllä syksyä, nuo olivat sen ainoat huonot puolet mitkä mainitsin. Mua ei haittaa vesisade & kumpparikelit.
Mutta asiaan. Syksy inspiroi minua valtavasti  ja pään sisältä pursuaa erilaisia sisustukseen liittyviä ajatuksia joita nyt haluan lukijoille purkaa ja ehkä joku saisi näistä kivan vinkin omaan sisustukseensa tällä hetkellä. Esittelen nyt pari vinkkiä joilla saat syksyisemmän tunnelman kotiin.

 

KAUSITEKSTIILIT. Maanläheiset värit, niistä on monesti syksyn tekstiilit tehty. Karsimalla syksyn tullen kesäisemmät tekstiilit pois saa kodin tunnelmaan heti syksyisemmän ilmeen. Meillä tämä toteutuu heittämällä kaikki vaaleanpunaiset sisustustyynyt ja torkkupeitot kaapin pohjalle odottamaan taas kevättä. Tänä syksynä ajattelin itse kokeilla syksyn värien lisäksi murrettua lilaa tai jotain sen tyylistä. Se joka toisi sisustukseen vähän lisää väriä ja särmää.  

TARKKASILMÄISET HUOMAAVAT,  ETTÄ MEILLÄ ON UUSI SOHVAPÖYTÄ JOKA ODOTTAA VIELÄ PIENTÄ DIY PROJEKTIA

 

 

LAMPAANTALJAT. Tuovat yleisilmeeseen kodikkuutta, lämpöä ja ripauksen hyggeä. Itse jouduin omistani luopumaan, koska koin niiden puhdistuksen epäkäytännölliseksi.

 

KYNTTILÄT. No words are needed.

SYKSYISET SOMISTEET ULKONA & SISÄLLÄ. Pihlajanmarjaoksat suosikki vaasissasi sisällä, kuistia tai terassia koristavat syyskasvit. Syksyisiä koriste-esiteitä harvemmin näkee, mutta ainakin meillä kodin syksykoristeita ovat nämä kauniit koriste kävyt. Jos ajatus oikeista kasveista sisällä tuntuu vieraalta, niin kaupoista ja erilaisista sisustusverkkokaupoista olen bongannut syksyisiä tekokasveja ja oksia.

 

Nyt hyvää päivänjatkoa kaikille!

4 kommenttia

 1. Marjut kirjoitti:

  Rakastan myös syksyä <3 Ihania vinkkejä kiitos!

 2. ChandelierHome kirjoitti:

  Mukava kuulla 🙂 kiitoksia! Hyvää loppuviikkoa ❤

 3. Johanna kirjoitti:

  Upea blogi! En ole juuri seurannut sisustusaiheita, mutta tähän ihastuin.

 4. ChandelierHome kirjoitti:

  Kiitoksia, mukava kuulla ,:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *