Hae
Chandelierhome

AVOTERASSIN HUONOT PUOLET TÄSSÄ JA NYT & VIIKKOKUULUMISET

See what i mean?

Toki avoterassilla on jokaisena vuoden aikana omat haasteensa. Lunta kertyy pinnalle enemmän, kesällä vesi kastelee kalusteet yms mutta tämä. Mulla taisi mennä viime vuosi tosiaan jossain sumussa kun en yhtään muistanut tämän terassin lakaisu-operaatiota syksyllä. Meillä näyttää joka aamu tältä. Vaikka olisit edellisenä päivänä kaikki lehdet saanut raivattua pois, on aamuinen näkymä tämä. Huh aika karun näköistä. Ainut positiivinen asia minkä voin nyt keksiä onkin se että saa joka päivä hyvää arjen liikuntaa kun posket punoittaen saa nuoltua terassin taas puhtaaksi harjalla. Ja onneksi meille on tulossa ensi kesänä osittain katosta terassille, eihän tästä muuten mitään tulisi. Eli VINKIT SYKSYN SISUSTUKSEEN POSTAUKSEN lueteltujen huonojen puolien listaan lisään ehdottomasti nämä lehdet terassilla!

Nyt kun sain valittaa ja olo on helpottunut, niin kerron lyhyesti jo melkein perinteeksi muodostuneet viikkokuulumiseni. Kulunut viikko piti sisällään töitä joka päivänä, eli viikon työputki on nyt taputeltu ja tänään vietän ykkösvapaata jolle olen ohjelmoinut itseni hemmottelua joihin kuuluvat ripsienhuolto ja siskon kanssa juoruaminen lenkillä.

Tälle viikolle on tiedossa kodin lämmityksen suhteen muutoksia. Meille tulee vihdoinkin ilmalämpöpumppu! Tosi järkevää oli viime vuonna hätäpäissään ostaa uudet sähköpatterit kun nyt saatiin niin hyvä tarjous ilmalämpöpumpusta joka kyllä päihittää patterit mennen tullen.  Hieman nolottaa tästä edes kirjoittaa mutta tuli taas uskottua se ettei halvin vaihtoehto ole todellakaan aina se paras.

Nyt ulos lakaisemaan terdeä ja hyvää viikonjatkoa kaikille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *