Hae
Chandelierhome

POTKUT KANTELEKERHOSTA + 9 MUUTA SATUNNAISTA TIETOA MINUSTA

Blogimaailmassa on usein tullut vastaan satunnaista tietoa minusta postaukset ja nyt aamusta innostuin vihdoinkin omani tekemään loppuun. Tämän aloitin jo joskus alkuvuonna, mutta jotenkin sen tekeminen unohtui ja se jäi roikkumaan luonnoksiin. Mutta aloitetaanpa:

 

– Leikin joskus silloin tällöin ajatuksella että puut ajattelevat. Yleensä ne oli mun mielikuvituksessa sellaisia ymmärtäväisiä ja herttaisia tarina-täti-äänellä puhuvia viisaita olentoja, mutta joukkoon mahtui myös inhottavia puita mitkä arvosteli mm. lenkkeilijöiden vaatetusta.

 

– Mulla tulee tosi helposti itku silmään. Esimerkiksi koirista puhuminen alkaa herkästi nostaa kyyneliä silmiin, ei tarvita kuin edellä ajava auto jonka takakontista katsoo surkeana koira ja mun hanat aukeaa. Viimeksi itku tuli silmään vähän liian herkästi kun katsoin lastenelokuvaa siskon tytön kanssa ja jossa Tuhkimo ei päässyt heti niihin bileisiin muiden siskojen kanssa ja itki surkeana kohtaloaan.

– Olen ostanut joskus hyvin epäeettiset kengät joiden hankintaa kadun syvästi. Nimittäin ketunturkista tehdyt talvikengät. Näitä en ikinä enää jalkaani laita, sillä sisäinen hippityttöni on alkanut nostaa itseään esille joka päivä enemmän. Näistä en kuvaa saanut otettua, koska kengät on jo poltettu.
KUVA:MAKU.FI/RESEPTIT

– En voi sietää kinkkukiusausta. En muista olenko maininnut vihastani sitä kohtaan aikaisemmin täällä blogissa mutta ihan sama, pakko kirjoittaa se uudelleen. Ajatus sen syömisestä saa minut heti melkein raivonvaltaan. En tiedä miksi vihaan sitä ruokaa niin paljon. Kauheeta…


-Olin lapsena kanteleensoitto kerhossa josta mut erotettiin huonon käytöksen takia. 

– Jos saisin valita minkä tahansa kyvyn itselleni, valitsisin lentämisen. Vaikka pelkään korkeita paikkoja ihan älyttömästi, mutta pakko siihen olisi vain tottua, koska nään niin usein unia missä lennän ja ne on parhaita unia ne.
KUVA: ANNA.FI
– Ostan joka vuosi uuden takin talvella. Kesäisin en välttämättä, enkä todellakaan syksyllä. Mutta talvisin mä hankin aina jonkun uuden takin. Näin siis ainakin viimeiset 10v tehnyt.  

– Mulla oli ihan törkeen sotkuinen huone nuorempana (yläasteikä). En siis tarkoita mitään pikku sotkua, vaan mulla oikeasti oli lattia täynnä tavaraa ja niin paljon ettei aina ovea saanut edes auki. Oon  järkyttynyt nykyään siitä et miten sotkunen oon ollut.

– Olen todellisuudessa aika nörtti ja pidän nörteistä tosi paljon. Mulla on sellainen tunne, että jos en olisi lähtenyt K:n mukaan niin napottaisin nyt jonkun tietokone-insinöörin kainalossa!

– Rakastan talvea ja lumisia maisemia. Ihan huikeeta kun hankittiin ilmalämpöpumppu ja se meinaa sitä ettei tarvitse niin älyttömästi lämmittää enää tulevaisuudessa. Pääsee työpäivänkin jälkeen nauttimaan kauniista maisemista ulos.

Sellaisia faktoja teille. Hyvää viikonjatkoa kaikille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *