Hae
Chandelierhome

MALJAKKO KUIN NIITTY, ESITTELYSSÄ KLONGIN VAASI

 

 

Muistatte varmaan, kun kerroin alkavani ihastua pikkuhiljaa messingin värisiin sisustuselementteihin Kultakuume postauksessa ? Kun kotoa oli pikku hiljaa saatu hyvin karsittua kaikkea turhaa pois ja tilalle on tullut tavoite saada tyylistä selkeämpi, seesteisempi, modernimpi ja siistimpi. Niin aloin miettimään jotain kivaa ensimmäistä uutta katseenvangitsijaa kotiin, sellaista joka ei juuri muuta rinnalleen kaipaa ja en voisi olla tyytyväisempi tähän ensimmäiseen ostokseeni.

Tämä on Klongin Äng maljakko minkä on suunnitellut Eva Schildt. Ruotsinkielisen nimensä vaasi on saanut Niitystä, mikä viittaa tapaan jolla kukat asettuvat maljakkoon, suorina ja erillään toisistaan. Yksinkertaiset neilikat näyttävät tosi hyvältä ja tällä hetkellä voin vain kuvitella etukäteen niitä tulevia kauniita kukka-asetelmia joita tuohon voi loihtia.

 

 

Olen jotenkin hieman kahden vaiheilla, laittaako tarjotinta maljakon alle vai. Mielipiteitä? Hyvää viikonloppua!

2 kommenttia

  1. Kati / Villa Valko kirjoitti:

    Oi miten ihana maljakko! Tykkään! Näyttää hyvältä maljakon kanssa mutta varmaan myös ilman 👍

  2. ChandelierHome kirjoitti:

    Kiitoksia Kati 🙂 olen samaa mieltä, molemmin kiva mutta ehkä kallistun siihen että ei alusta, tai ei ainakaan tuo musta ole sopiva.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *