Hae
Chandelierhome

MODERNIN JOULUN SUUNNITTELU

Meillä on nähty monenlaista joulua. On ollut perinteistä oikein punaista joulua ja krumeluuria, tosi runsasta koristelua jolloin pöydät ja ikkunat notkui somisteista. Nyt tarkoituksena on muuttuneen tyylin myötä tehdä tulevasta joulusta myös selkeämpi, seesteisempi ja modernimpi. Moni saattaa ajatella hieman tuskastuneena, että miksi jo lokakuussa jouluun liittyvä postaus? Homma on nimittäin sellainen, että tämä täti tykkää nostaa esille ensimmäiset joulukoristeet marraskuussa ja joulukuusen jo itsenäisyyspäivänä. Siksi täytyy olla kärppänä ja aloittaa suunnitelmat hyvissä ajoin. Joten tässä tulisi ensimmäinen joulupostaus tälle talvea:

HARKITUT YKSITYISKOHDAT 

Osatappa valita ne juuri meille sopivat, kauniit koristeet jotka riittävät tuomaan pelkistetyllä tyylillään riittävän joulun tunnelman kotiin. Näitä yksittäisiä koristeita tulevat olemaan mm. joulukukat, kauniit kynttilät, paperi joulutähdet ja hillityt somiste asetelmat.

KUVA: KYNTTELIKKÖ,ROOM21.FI / PAPERI JOULUTÄHTI, CLASOHLSON.COM  /  KYNTTILÄNJALKA, PRISMA.FI /

 

KUVA: PUKETTI.FI

VALAISTUS

Viime jouluna tuli hankittua aika paljon kotiin jouluksi ledvaloja joiden sävy on kylmä. Jotenkin näen silmissäni että myös tähän pelkistettyyn joulukotiin sopisivat enemmin viileät, kuin lämpimät valot? Jouluvaloja tullaan näkemään tänä vuonna vähemmän, lähinnä yksittäisten koristeiden lisänä, eikä niinkään ikkunoissa. 

VÄRIT & MUODOT 

KUVA: ROOM21.FI

Punaista meille ei tule tänäkään jouluna ja hopean säihkettä näkyy myös vähemmän kuin yleensä. Suunnitelmissa on suosia mustaa, kultaista ja ehkä valkoista. Harkitut, ympäri kotia ripotellut kynttilänjalat saavat olla malliltaan moderneja, mutta myös juhlavia kuten jouluun kuuluu.

RIPAUS ROUHEUTTA


Jotta joulun tunnelma ei olisi liian kolkko omaan makuun, haluan sekoittaa siihen ripauksen rouheutta jotka miellän luonnonmateriaaleihin. Valitettavasti olen allerginen kuuselle joten todennäköisesti meillä ei tulla näkemään aitoja kuusenoksia, mutta jotain sen tyylistä. Pinterestistä olen alustavasti selaillut kivoja luonto somisteita jotka koostuvat yksinkertaisesti parista kolmesta elementistä aina. 

GLÖGI/AURAJUUSTO/PIPARIT & JOULULAULUT

 

Oli kotona minkä näköistä tahansa niin näiden asioiden täydellisestä kombosta virittäydyn sujuvasti joulun tunnelmaan. Pienistä jouluisista hetkistä kotona, sen herkuista, lumisateista, pakkasesta, läheisistä ja musiikista. Malttamattomin mielin jään odottelemaan suunnitelmien toteutumista. 

Hyvää viikonloppua kaikille! Rakastatko sinäkin joulua? 

2 kommenttia

  1. Kati / Villa Valko kirjoitti:

    Uu noi Room21 kynttiläjutut on niin nameja ❤️

  2. ChandelierHome kirjoitti:

    Eikö totta 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *