Hae
Chandelierhome

HULLUJEN PÄIVIEN TULOS

Ei varmaan ole vaikeaa arvata mitkä kaksi kurvikasta ja teräksistä  kynttilänjalkaa kilahti mun ostoskoriin kun klikkailin Stockmannin verkkokaupan auki tässä hiljattain kun siellä vietettiin Hullut Päivät haltiotilaa. Minulta meinasi mennä koko tempaus ihan ohi, mutta onneksi Coffee Table Diary blogin instagram sivuilla oli kuvan kera vinkattu näistä ihanan dramaattisista Georg Jensenin keskikokoisista Cobra kynttilänjaloista joiden hankinta oli jäänyt haave-asteelle, koska olin aina sattunut olemaan pihillä päällä nähdessäni näitä jossain.

 

Tässä uuden tyylin kanssa sisustaessa kaikkein parasta on ollut se, että jotenkin kaikki vain tuntuu niin oikealle. Minulla on selkeät visiot mitä tuleman pitää ja on niin mukavaa kokeilla välillä erilaisia sommitelmia esimerkiksi näin kalusteiden päällä. Minun sisustamiseen kuuluvat aina varmasti ne pienet ailahtelut ja virhearviot toisinaan, mutta lohduttaakseni itseäni koen olevani myös luonteeltani sellainen.

En ehkä ikinä tule olemaan se nainen jonka monta kymmentä vuotta sitten hankitut kalusteet säilyvät päivästä päivään kotona, vaan haluan antaa itseni nauttia tästä harrastuksesta niin paljon kuin huvittaa. Vaihtelu virkistää ja ei tässä ihan holtittomasti olla menty eteenpäin onneksi, vaan uuden tilalta on entistä aina myyty pois.

Mustaa perjantaita odotellessa! Nyt mukavaa viikonloppua kaikille. Tiedossa on halloweenin viettoa perinteisesti mustalla pöytäliinalla, hyvällä ruualla, juomalla ja ennen kaikkea seuralla.

2 kommenttia

  1. Idis & Interiööri kirjoitti:

    Onpa todella kauniit 💓

    Mukavaa viikonloppua!

  2. ChandelierHome kirjoitti:

    Ihan totta 🙂 mukavaa viikonloppua sinulle myös!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *