Hae
Chandelierhome

KAUNEIMMAT JOULULAHJAT

Muru pukki. Esittelen sinulle nyt mieluisimmat joululahjat joita tämä leidi toivoo. Kaikki hankinnat liittyvät tietenkin sisustukseen, mutta järkeviin sellaisiin. Loogisen asiasta tekee se, että huonekaluja puuttuu ja aina mahtuu pari design tuotetta nurkkiin. Suklaata ja koruja en toivo. Oikeasti en toivo keneltäkään mitään paitsi vähän K:lta ja nämä esittelyt voisi muotoilla myös kodin tuleviksi hankinnoiksi jotka näkisin meidän kodissa vaikka heti.

1. DESIGN

Hankittuani syksyllä Klongin upean maljakon oli se rakkautta ensisilmäyksellä ja jäin haaveilemaan tähän päivään asti monista muista ihanista maljakoista, kynttilänjaloista ja kaikesta monesta muusta kivasta joista nyt ainakin nämä saa joko pukki hankkia tai allekirjoitanut itse. Aikaisemmin pähkäilin hopean ja messingin suhteen, mutta nyt asia on selvä. Näitähän voi hankkia vaikka kummankin värisinä koska niin nätisti sopivat yhteen.

 

KUVAT. ROYALDESIGN

 

2. ISO PYÖREÄ PEILI

Ja ilman kehyksiä. Peili viimeistelisi olohuoneen modernisoituneen ilmeen ja kokoa sillä saisi olla ja paljon. Uskoisin että tämän hankinta ei kovinkaan vaikeaa olisi, koska läheisiltä paikkakunnilta löytyy lasifirmoja useita joista tämä mittatilaustyönä hankittaisiin.

KUVA: DEKOLEHTI.FI

3. PUUTTUVAT HUONEKALUT

Näitähän löytyy mm. eteisestä ja olohuoneesta. Olkkarin senkki on menossa piakkoin uuteen kotiin ja olen suunnitellut sen tilalle kevyttä ja modernia hyllyä ja mikäs sen parempi kun tämä monen kotoa löytyvä luotto Vittsjö. Sopisi myös eteiseen.

KUVA: IKEA

4. YLELLISET PETIVAATTEET

KUVA: DELFINO.FI

Mietin joskus miten kiva olisi jos kodista löytyisi parit luksus petivaatteet joissa nukkuessa tuntisi olonsa kuin hotellissa. Eli egyptiläinen puuvilla. Arjen luksusta se. Nyt hyvää päivänjatkoa kaikille! Joko siellä on lahjahaaveet kerrottu eteenpäin?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *