Hae
Chandelierhome

VUODEN KESTÄVÄT RUUSUT- HITTI VAI HUTI?

Infinity Roses. Osalle varmasti jo jollain tapaa tutut, Fleurs De Parisin käsitellyt aidot ruusut joiden luvataan kukkivan jopa vuosia. Itse suhtaudun asiaan varauksella ja törmäsinkin pariin postaukseen missä sitten puhuttiinkin vuodesta, eikä vuosista. Kuitenkin asiasta ihastuneena tilasin ruusuboxin kotiin. Yleensä näissä mun hitti vai huti postauksissa on tullut vain upeita hittejä vastaan, mutta tällä kertaa kokemus tästä ruusuboxista näin lyhyessä ajassa on jo hieman pettymys. 

Valitsin ruusuboxiksi kulmikkaan ja mustavalkoisen laatikon sillä periaatteella että tuossahan on kiva säilyttää sitten jotain myöhemmin. Valitsin toiseksi pienimmän koon jonka hinta oli vielä sulateltavissa, kun taas keskikokoisen ruusuboxin hinta on jo todella korkea, yli sata euroa. 

Paketti tuli nopeasti kotiin, mutta heti sen nähdessäni huomasin pakkauksen olleen vajavainen ja ruusut olivat ihan surkeasti lässähtäneet sen sisällä. Laitoin sähköpostia verkkokauppaan mistä nämä tilasin. Sain uudet ruusut tilalle ja niiden pakkaus oli moitteeton nyt. 


” Saanpahan nyt jo tuon kauniin boxin sitten säilytys käyttöön…”

Ajattelin positiivisesti aikaisempaa tilausta. Ruusut eivät kuitenkaan lähteneet helpolla irti boxista ja itse asiassa ne on varmaankin tarkoitettukin sinne pysyvästi kiinni. Sain väkisin veitsellä irrotettua vaivalloisesti ruusut säilöntäaineineen irti mutta yksi yksi kulma repesi siinä samalla laatikosta. 

Luulin että boxi jää asiakkaan käyttöön ilman muuta sen jälkeen kun ruusut ovat kuihtuneet, mutta ilmeisesti ei. Eli mua vähän harmittaa kun menin näitä edes alunperin ostamaan. Kauniilta ruusut toki näyttävät. Mutta tällä kertaa huti ostos josta voin vaan syyttää itseäni kun en alkanut tarkemmin perehtymään boxin ominaisuuksiin. Onko sinulla kokemuksia näistä ruusuista?

8 kommenttia

 1. Kaisa kirjoitti:

  Luin näistä jostain jo aiemmin ja idea vaikutti mielenkiintoiselta. Odotan mielenkiinnolla kuvia että miltä nuo näyttävät vuoden päästä. Onko laatikko siis oikeasti vain vuokralla? Uskallatko julkaista kuvia teurastamastasi laatikosta että millainen säilöntäjärjestelmä siellä on?

 2. Kati / Villa Valko kirjoitti:

  Harmittaa sun puolesta ihannmielettömästi, mutta kiitos kun jaoit tämän, sillä itsekin ruusuboksia olen ihaillut ja kalliitahan nuo on eli eipä tarvitse moiseen rahojani sitten hassata. Sun puolesta kyllä harmittaa!

 3. ChandelierHome kirjoitti:

  Joo vähän mua harmittaa, toisaalta olen myös hieman nolona koska asiaan perehtymällähän mä oisin saanut sen selville ettei ruusuja irti boxista kannata ottaa mutta sainpas revittyä ne nyt mulla on säilöntäaineelta tuoksuva kaunis, vähän revennyt pahviastia. 😀 Mutta jos hinta olisi alhaisempi niin ehdottomasti suosittelisin näitä kaikille koska onhan nämä tosi kauniit ja jos tosiaan vuodenkin kestävät, mutta kovin epä ekologiset ja kun tosiaan itse hätäpäissäni ajattelin myös kaunista boxia hyötykäyttöön kotona vuodenkin jälkeen.

 4. ChandelierHome kirjoitti:

  Heippa Kaisa. Siis boxi ei ole vuokralla. Se kuuluu samaan hintaan, mutta sen käyttö ei sovellu jälkikäteen käytettäksi. Vastailinkin sinulle jo facebookin sisällä ja teen blogiin vuoden päästä koosteen ruusuista ja sinulle privana jo aikaisemmin asiaa päivittelen ruusujen kunnon suhteen. 🙂

 5. Jenna / Perhosena lennän kirjoitti:

  Olipa mielenkiintoista lukea näistä ruusuista ja nähdä ihan "livekuvia" miltä tallainen boxi näyttää sisustuksessa. Minulla on ollut sellainen mielikuva, että ruusut ovat tarkoitettu pidettäväksi boxissa. Mutta toki voin olla väärässä. 🙂 Joka tapauksessa on tosi kauniit silti ja sopivat kauniiseen kotiinne!

 6. ChandelierHome kirjoitti:

  Heippa Jenna 🙂 Kiva että tykkäsit. Mun tähän hieman neg. kokemukseen vaikuttaa tämä kokonaisuus mihin kuuluvat sitten jo ensimmäisen paketin saapuminen kotiin rikkinäisenä yms. Mutta ihan oikein olet ymmärtänyt, niitä ei tosiaan kuulu ottaa pois siitä boxista. Mä en tajunnut asiaan perehtyä ja oma moka asia onkin kun tuli yllätyksenä sitten se ettei boxi kansien kera ole tarkoitettu muuhun käyttöön enää 🙂 Kauniit nämä joka tapauksessa ovat ja silmääni ilahduttavat nytkin!

 7. Anonyymi kirjoitti:

  Ihan mielenkiinnosta kysyn että miten nuo ruusut oli kiinnitetty boksiin?

 8. ChandelierHome kirjoitti:

  Heippa Anonyymi 🙂 Minä en osaa sanoa mitä materiaalia se on mihin ne on kiinnitetty, mutta boxin sisällä on ns. kenno missä ruusut on kiinni. Sellaista samantapaista mitä esimerkiksi muovikukkien ruukkujen pohjassa on. Toivottavasti tästä oli apua edes hieman. En siis kunnolla osaa sanoa. Mukavaa viikonjatkoa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *