Hae
Chandelierhome

5 x ERIKOISTA TAPAA SIIVOTESSA

Toivottavasti en luvannut otsikossa liikoja, mutta rupesin tässä yksi päivä töiden jälkeen perinteisesti siivotessani miettimään vähän tarkemmin kyseistä asiaa ja tulin siihen tulokseen että minulle on kertynyt tässä vuosien mittaan omanlaiset temput siivoukseen ja halusin vaihtelun vuoksi nyt heittää sisustusajatukset narikkaan ja höpötellä vähemmän tärkeää.

1. KAKSINAISMORALISMI

Herkästi sorrun nalkuttamaan miehelle nurkista kotona, jotka se on jättänyt joko siivoamatta tai sotkenut entisestään. Myös tuulikaapin ja kodinhoitohuoneen tasojen käyttäminen työkalujen säilytystilana ärsyttää. Sitten mulle itselle iskee se the laiskuus päivä ja nurkat saa pölyttyä niin pitkään että saan hirveät allergiat päälle. Tästä tavasta olen tietoisesti yrittänyt päästä eroon.

 

2. MONTA RAUTAA TULESSA

En tykkää siivota yhtä kohtaa ja tarkasti, vaan pyörin ympäri asuntoa tehden aina jotain vähän kerrallaan. Esim. ei yhtään outo järjestys mulla:

Vedet kahvinkeittimeen-Astianpesukoneesta ylärivi tyhjäksi-Pyykit koneeseen&pyörimään-Kahvinpurut keittimeen & sumpit tippumaan- Astianpesukoneen alarivi tyhjäksi- Astiat koneeseen- Pölyjen pyyhkiminen keittiöstä vähän- Kahvikupin nostaminen esille- Imurointi- Kahvitauko

3. KOSTUTUSLIINAT APUNA

Tarkoitan esimerkiksi meikinpuhdistusliintoja. Sain vinkin tähän kälyltäni ja siitä lähtien olen silloin tällöin pölyt pyyhkinyt ihan ”vaihtelun vuoksi” näillä.

4. FYYSINEN YMPÄRISTÖ ENNEN BLOGIA

En vaan pysty kuvittelemaan että kotona valitsisi kaaos ja mä näpyttelisin uusinta postausta rentoutuneena katsellen välillä ikkunasta ulos kohti metsää. Pitää olla siistiä ennen kuin tietokonetta edes avataan. Näistä blogin kirjoittamiseen liittyvistä traditioista olen kertonut aikaisemmin tarkemmin Kulissien takana haasteessa.

5. PYYKKIKORI EI KOSKAAN TYHJÄ

Never happens. Kun vihdoinkin alkaa näyttää siltä että pyykit on pesty niin vastaan tulee joku K:n sukka nurkassa.

Onko sinullakin outouksia siivotessa?


2 kommenttia

  1. Miina kirjoitti:

    hahah mulla on aika sama tyyli tossa siivoamisessa, että teen tuhatta asiaa kerralla 😀 joskus justiin kun olen tekemässä jotain aamupalaakin niin alan vaan tyhjentämään astianpesukonetta, tai sitten kun olen menossa meikkaamaan niin saatan pyyhkiä pölyjä. Mutta kai se siivoaminen on niin mieluisampaa, ettei koko ajan vaan keskity itse siivoamiseen!? 😀

  2. ChandelierHome kirjoitti:

    Näin se muuten taitaa mennä. 😉 työnjälki myös nopeampaa kun ei ala liikaa yhtä kohtaa tuijottamaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *