Hae
Chandelierhome

OLOHUONEEN PELKISTETTY JOULU & KÄRSINYT TÄHTILATVA UUSIOKÄYTTÖÖN

 

HOLA. Jouluiset tunnelmat jatkuu ja olen varmaan tehnyt ennätykseni täällä blogin parissa joulupostauksien huikealla määrällä marraskuussa, mutta anyways. Tällä kertaa kurkistetaan olohuoneen puolelle.  Tämän ensimmäisen joulukukan hankin ihan kukkakaupasta ja tälle kävi just niin kuin yleensä mun kukille käy. Se ei voi hyvin ja mä en tajua miten mä joka ikinen kerta unohdan  niiden kastelun. Kuvat on luonnollisesti otettu ostopäivänä. Tilanne kasvin suhteen nyt tämä, että se on pudottanut puolet sisällöstään ja näyttää muutenkin kovin onnettomalle. 

Mutta eipä mittään. Onneksi rakastuin tähän Klongin maljakkoon ja hyötykäytin aikaisemmin nuupahtaneen  joulukukan tässä maljakossa ja nyt siitä toivottavasti on iloa pidemmäksi aikaa! En tiedä miten paljon tätä täytyy kastella, nyt sitä vettä on kokoajan sitten tarjolla. Toivottavasti kelpaa. Kuvissa vilahtaa myös muuten uusi sisustustyyny jonka hankin aikaisemmin syksystä ja ehkä vähän alitajuntaisesti myös joulusta inspiroituneena. Nimittäin väriltään viininpunainen, vaikka ajattelin alkuun ettei meidän kodissa mitään punaista joulua nähdä vaan väreiksi valikoituivat valkoinen, musta ja kulta. En usko, että tätä viininpunaista tullaan näkemään tämän enempää. 

 

 

Muitapa joulusomisteita olohuoneessa ei vielä toistaiseksi ole. Seuraavaksi haluaisin hankkia uuden paperisen tähden ikkunaan, koska entinen on mennyt rikki. Vielä vastaan vain ei ole tullut sitä oikeaa tähän huusholliin. Pelkistetyn joulun tunnelma on mielestäni kivasti onnistunut olohuoneessa ja tämä on ollut tähän asti oikein miellyttävää kokeilemista uudenlaisella tyylillä kodissa. 

2 kommenttia

  1. Sara kirjoitti:

    Joulutähti paleltuu tosi herkästi! Sitten se puottaa parissa päivässä lehdet ja kukat. Niin mulle käy joka joulu 😖

  2. ChandelierHome kirjoitti:

    Ahaa no ilmankos se sitten oli menoa. Nimittäin ilmastointilaitteen vieressä napottaa olla 😂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *