Hae
Chandelierhome

FAZERIN SINISTÄ SISUSTUKSEEN?

KUVA: VEPSALAINEN.COM

Aloin yksi päivä kaupassa katsomaan Fazerin sinistä sisustajan sillä silmällä. Tumman sininen ja messinki? Ihan kivan näköinen yhdistelmä. Siitä inspiroituneena päätin tehdä tällaisen toistaiseksi fiktio postauksen vielä koska tämä ajatus tuli niin yllättäen ja nykyäänhän täällä harkitaan asioita enemmän. Yllättävän vaikeaa oli löytää sopivia tuotteita missä yhdistyisi niin kulta kuin sopiva sininen. Enkä niitä sitten löytänytkään kuin nämä pari tavaraa, yllä oleva tuoli mikä on muuten ihan kaunis ja alla oleva purnukka mikä hyödytön, koska tykkään nykyään pitää ne tavarat piilossa remember?

KUVA: SISUSTUSKAUPPA24.FI

 

KUVA: JOTEX

Mutta ainahan voi  käyttää sinistä ja messinkiä erillään kodin värimaailman luomisessa. Niin kuin mitä tahansa värejä. Esimerkiksi sisustustyynyjen muodossa, muissakin tekstiileissä kuten kasvo – ja käsipyyhkeissä. Kynttilänjaloissa mitä olenkin jo tehnyt kun on kyse messingistä. Tiedä vaikka kesällä kotona nähdään toisenlaisia värejä hempeiden pastellisävyjen sijaan? Tai ensi talvena kotona. Annetaan ajatuksen muhia ja katsotaan.KUVA: ROOM21.FIWc:n käsipyyhkeistä olisi turvallista aloittaa uudella värillä sisustaminen, tai yhdellä sisustustyynyllä. Tai sitten käy niin että mä puolen vuoden päästä katon tätä postausta miettien että mitähän mä oon horissut? Hieman hämmentävää kyllä koska viime aikoina mulla on sinisestä lähinnä tullut mieleen meri, taivas kesällä, Leevi Salosen silmät, mutta ei koskaan kodin värimaailma. Nyt toivottelen kaikille hyvää alkanutta viikkoa, kohta on itsenäisyyspäivä ja sehän meinaa sitä että meille ilmestyy joulukuusi! En malta odottaa! Mulla on menossa tässä melkoinen iltavuoro putki, nimittäin viisi iltaa putkeen mutta enää olisi tämä ja huominen jäljellä. Huh.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *