Hae
Chandelierhome

EPÄSUOSITUT MIELIPITEENI

Vihdoinkin sain tehtyä tämän epäsuositut mielipiteet postauksen ja tekemiseen meni sitten yli puoli vuotta. Meni yllättävän paljon aikaa, koska unohdin välillä tämän luonnoksiin ja toisaalta sain miettiä tosi pitkään mitkä ne mun kohauttavat mielipiteet voisi olla? Vaikka olen toisinaan voimakas luonteinen, niin koen ettei mulla ole nyt niin järisyttäviä mielipiteitä kuitenkaan joiden kanssa useimmiten seisoisin yksin. Siitähän tässä postauksessa on nyt kyse. Mutta nyt i bring it on ja aloitetaan.

KUVA: PINGVIINI.FI

 

1. MANGO-MELONI JÄÄTELÖ HAISEE KISSAN VIRTSALLE
Tosin en ajatukseni kanssa ihan yksin ole. Mies nimittäin inhoaa tuota jäätelöä juurikin tuon tuoksun takia ja aina ihmettelee kun mä taas nyt syön tuota ”kusijäätelöä”. Mun lempijäätelö!


2. EI TARVITSE TULLA KAIKKIEN KANSSA TOIMEEN
Sun ei tarvii pitää elämässäsi mukana sellaisia ihmisiä, jotka tekevät toistuvasti olosi epämukavaksi ja onnettomaksi. Se että joku on sulle vaikka sukua, työkaveri jonka kanssa nyt vaan on tultava toimeen tai paras ystävä, ei oikeuta olemaan sitä ihmistä ilkeä ja saamaan voimaan henkisesti pahoin. Työelämässä tämä asia myös korostuu, ettei kenenkään tarvitse sietää mitä tahansa kollegalta tai asiakkaaltakaan. Ihmisellä on oikeus pitää puolensa.

 

KUVA: PEDA.NET

3. RÄP EI OLE LAULUA

Ei se ole minusta. Se että pusketaan riimitellen nopeasti lauseita ulos ei ole laulua. Musiikkia se toki on.

4. JOTKUT KYNTTILÄT HAISEE IHAN KOIRANJUOKSUILLE

Kauheeta. Taas tällainen outo haju juttu. Mutta totta, en muista mitä kynttilöitä ostin olohuoneen Nappuloille, sen jälkeen alkoi mun nokka haistaa että Hilkalla on alkanut juoksut. Taas. Välillä Hilkka ei siinä sitten lähellä sattunut olemaan ja silti tuoksahti. Nuuskin sohvan joka nurkan läpi ja en löytänyt siitä mitään erityistä kohtaa, kunnes vainu vei kohti olohuoneen sohvapöytää ja näitä kynttilöitä. Helpotti huomata että nämähän ne tässä vain tuoksuu.

Valitettavasti sain näitä epäsuosittuja mielipiteitä itsestäni vain neljä ulos. Yllättävän vaikea postaus!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *