Hae
Chandelierhome

TÄYDELLINEN JOULULAHJA FOR ME

Useampana jouluna olen ostanut itselleni joulun kunniaksi just sellaisia juttuja mistä olen haaveillut. Ne saattaa olla aina vähän kalliimpia, tai ei niin tärkeitä juttuja mutta sellaisia joita tämä leidi kuitenkin haluaa. Aina riippuen vähän veronpalautuksista, hemmottelen itseäni joka tapauksessa. Tämä vuosi ei ollut poikkeus. Viime vuonna mulla tuli mätkyjä ja ne harmitti. Tänä vuonna meinasi tulla, mutta onneksi kilometrikorvaukset tasoitti tilannetta win for me ja palautuksia tuli. Ei läheskään niin paljon kuin miehelle, mutta kuitenkin. Ja näistä palautusrahoista päätin käyttää puolet ihan vain itseeni ja mikäs sisustushupsua ilahduttaisi enemmän kuin tällainen kaunis klassikko. 

 

 

Eli kyseessä on By Lassen Kubus kynttilänjalka, jonka värinä upea messinki. Olen nähnyt mustia, valkoisia ja hopean värisiä Kubus kynttelikköjä ja alunperin olin suunnitellut itselleni mustaa. Mutta minulta kuitenkin löytyy jo mustat kynttilänjalat ja halusin kultaista säihkettä lisää tähän mökkiin, joten tein valintani. Ensimmäinen ajatukseni tämän haettuani postista kotia kohti. Aukaistuani sen paketista, että onpas se iso. En jotenkin ollenkaan tajunnut että 15 x 15cm on nuin iso konkreettisesti. Eikä näistä kuvista muuten hahmota sitä vieläkään. Ois pitänyt tälläytyä tuohon viereen itse ja oisitte voinut verrata tuota kynttilänjalkaa vaikka mun päähän hahmottaen sen yllättävän suuren koon. Tuli tehtyä kerrassaan näyttävä hankinta! Minä tykkään.

 

Nyt toivottelen jokaiselle rauhallista sunnuntaipäivää! Mulla alkoi eilen yövuoroputki joka kestää vielä, mutta pian vapaat alkaa ja pääsen vaihtamaan auton hieman uudempaan kun entinen alkaa olla aika laho. Yövuorossa aloitettiin jo yökkökamun kanssa pienoinen joulufiilistely, kun vietettiin pikkujouluja tauko-ajalla nauttien herkkusalaatista, glögistä ja suolaisesta piirakasta. Sainpa vielä joululahjankin kolleegalta, harmittaa kun en tajunnut itse mitään hankkia toiselle. Vapaapäiville on tiedossa perinteiset Meijut: viimeisten joululahjojen ostot, jouluaaton menun suunnittelua, siivoamista ja ihan vain joulun odottamista kotona. Miten sinä joulukuu olet näin nopeasti mennyt?

6 kommenttia

 1. Heli kirjoitti:

  Kaunis kynttilänjalka, jota olen itsekin haaveillut. Kuvissa tosiaan koko hämää ja se on yllättävänkin iso. Hyvää joulun odotusta! 🙂

 2. Anonyymi kirjoitti:

  Upea kynttilänjalka! Ajaton ja klassinen <3 – Katriina

 3. ChandelierHome kirjoitti:

  Kiitoksia Heli kommentistasi. Tämä on kyllä niin lumoava ja hauska huomatava etten ole ainut joka ihmettelee sitä miten 15×15 voikaan olla näin iso 😀

 4. ChandelierHome kirjoitti:

  Eikö olekkin Katriina <3

 5. Jemina kirjoitti:

  Tämä messingin värinen on ihana. <3 Samasta olen haaveillut, mutta en varmaan koskaan osaa päättää ostaisinko tämän vai nikkelinvärisen.

 6. ChandelierHome kirjoitti:

  Jemina eikö olekkin <3 Minä suosittelen menemään ns. perstuntumalla, mä heti ensin ajattelin että tuon messingin mä otan, sit vasta aloin miettimään nikkelin väristä. Molemmat kauniita!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *