Hae
Chandelierhome

VUOSI 2017 – SISUSTUKSEN AHAA ELÄMYKSET

Ihan ekana: Apua miten älyttömän nopeasti tämä aika on mennyt! Kiitoksia tosi paljon kaikille lukijoille siitä että olette kulkeneet mukana tämän vuoden blogissani, jättäneet mieltä lämmittäviä kommentteja ja tervetuloa myös uusille lukijoille! Tämä vuosi on ollut oikein kiva, sellainen missä on ollut sopivasti vapaa-aikaa, työntekoa ja elämästä nauttimista. Sen lisäksi että tämä vuosi on opettanut minua elämästä ylipäätään, on se sisustuksellisesti tuonut minulle useita ahaa elämyksiä. Tässä postauksessa keskitytäänkin nyt vain näihin ilmiöihin mitkä olen huomannut/oppinut sisustuksesta ja vähän blogistanikin tänä vuonna. 

1. VÄHEMMÄN ON ENEMMÄN 

Tämä. Ihastuminen pelkistettyyn, hieman moderniin, mutta kuitenkin aavistuksen naiselliseen sisustustyyliin on auttanut minua oivaltamaan sen, että tosiaan elämässä monessakin suhteessa vähemmän on enemmän ja kun nyt ajattelee oman sisustuksen nykyistä mieltymystä, puhuttelee tämä lause minua kovin. 


2. LUOVUUS

En tiedä onko lukijoille välittynyt se, miten olen antanut enemmän aikaa ja vaivaa blogin puolella. Pyrkinyt tekemään monipuolisempia postauksia ja välillä oikeasti saanut pohtia pitkään postausaiheita. Mutta tämä kaikki on ollut oikein mieluista ja minusta tuntuu että olen ns. puhjennut kukkaan täällä!
3. KULTAKUUME

En vielä vuosi sitten vain osannut kuvitellakkaan, että meille tulisi mitään kultaista. Nyt olen siihen kuitenkin ihan in love. 


4. HARKITSE

Kotona on tehty huomattavasti vähemmän remontteja tänä vuonna. Meillä on nyt harkittu asioita huomattavasti enemmän ja haluan suunnitella tulevat remontit tosi tarkkaan että säästyttäisiin turhalta rahan menolta ja työltä, kun vasta laitetut pinnat ei puolen vuoden päästä miellytäkkään enää. 


Toivottavasti jatkat mukana pysymistä ensi vuonnakin. Tulevalle vuodelle on tiedossa samanlaista menoa: Paljon sisustamista, ripaus arkea ja välillä pysähdytään kuuntelemaan mitä villakoira Hilkalle kuuluu. Blogi pysyy myös ei kaupallisena, eli kaikki postaukset missä esitellään jotain tuotteita, eivät ole yhteistyöpostauksia vaan harrastuslinjalla mennään. Minä toivotan sinut vuosi 2018 oikein hyvillä mielin tervetulleeksi. Oikein hyvää joulunodotusta kaikille! 

2 kommenttia

  1. Anonyymi kirjoitti:

    Hyvä postaus <3 Inspiroiduin tekemään omaan blogiin myös samantyylisen postauksen 🙂 – Katriina

  2. ChandelierHome kirjoitti:

    Kiitoksia <3 Jään mielenkiinnolla odottamaan sun vuosikatsausta ja tulevan vuoden suunnitelmia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *