Hae
Chandelierhome

HEIHEI HIRSIPANEELI & TULEVIA MUUTOKSIA OLOHUONEESSA

Niinpä niin. Aika aikaansa ja nyt minusta ei tunnu edes enää haikealle sanoa se ääneen miehelle, että tuo hirsipaneeli muuten lähtee. Aikaisemmin ajatus sen poistosta sai minut epävarmaksi ja olon haikeaksi. Kesän loppuessa alkoi koti pikku hiljaa muuttua modernimmaksi ja tiesin sen, että nyt saa empiminen loppua. Pitkään blogiani seuranneet saattavat muistaa minun aikaisemmat pohdiskelut seinän suhteen. Välillä se oli kiva ja sitten taas ei. Nykyään se on kyllä kovin kiva, mutta ei sovi meille enää. Joten nyt ihastellaan sitä vielä viimeisen kerran blogin puolella. Muitakin muutoksia olohuoneessa tullaan näkemään ensi vuoden aikana ja nyt kerron niistä teille tarkemmin.


 


1. MAALAISROMANTIIKKA POIS

Kodista häviää toivottavasti viimeisetkin maalaisromanttiset kalusteet joita ovat: Tv-taso ja kirstu makuuhuoneessa. Tv tason tilalle on tulossa niinkin persoonallinen ratkaisu kuin Ikea ja kun puusohva on vaihtanut kotia, niin olohuoneen laajennus nurkkauksen hahmottaa pitkästä aikaa paremmin ja suunnitelmia sen suhteen on jo hieman tehty päänsisällä.2. VIIMEISTELY!

Huutomerkillä todellakin. Vihdoinkin asennetaan ne listat paikoilleen ja kattolevyt. Myös johtohelvetti tullaan selvittämään. Viimeistely vaiheisiin on kuulunut myös valaistuksen päivittäminen sisäkaton pinnoittamisen yhteydessä. 3. MITTATILAUSMATTO

Meille ei tule blogimatoksi päässyt VM-carpet, vaikka todella kaunis matto onkin. Olen kuullut että sen puhdistus pikku tahroista on todella simppeliä, MUTTA se pitäisi käyttää pesulassa? Minä haluan maton minkä voin omin kätösin pestä ilmaiseksi  kotipihassa. Ja haluan myös että matto on sopivan kokoinen joten jätti sohvan takia se täytyy tilata mittatilaustyönä. Ja kertaa kaksi, koska haluan että olohuoneen toisessa nurkkauksessa olisi myös samanlainen matto joten senkään takia en osta mitään sellaista mattoa joka täytyisi kalliiseen pesulaan viedä joka vuosi.


4. VALAISIN

Olohuoneen valaisin on aikoja sitten myyty pois ja meiltä on puuttunut sieltä katseenvangitsija. En kuitenkaan haluaisi tehdä hutia sen suhteen, joten en ole pitänyt kiirettä ja olen suosiolla karsinut pois kaikki sellaiset vaihtoehdot joissa jokin ei niin miellyttänyt. Mutta toivon että ensi vuonna meillä vihdoinkin olisi uusi valaisin!


5. PYÖREÄ PEILI

Tämä ei tullut ehkä yllätyksenä. Olen maininnut jo aikaisemmin ainakin pari kertaa sen että haluaisin  modernimman, pyöreän peilin olohuoneeseen. Monta vuotta hyvin minua palvellut Jyskin peili saa siis löytää uuden paikan. Uskoisin että mies kelpuuttaa sen pelihuoneeseensa mistä puuttuu peili kokonaan.


6. SOHVAPÖYDÄN DIY 


Voisi luulla että olisin ehtinyt jo tottua marmoriin sohvapöydässä, mutta ei. Sen pikku diy projekti on vain kertakaikkiaan unohtunut sen  jälkeen kun kävin paikallisessa rautakaupassa etsimässä sopivaa pinnoitetta siihen ja sitä kun ei heti löytynyt niin heitin hanskat tiskiin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *