Hae
Chandelierhome

TOP 3 SISUSTUSHANKINNAT 2017

Well hello. Tartuin yleiseen haasteeseen, jonka Modernisti kodikas Kerttu heitti ilmoille blogissaan viime viikolla. Vielä on pieni hetki ennen vuoden vaihtumiseen, joten kelataan tätä vuotta hieman taaksepäin ja katsotaan mitkä olivat minun tämän vuoden favorite hankinnat kotiin, kun on kyse sisustamisesta!

 
 
1. EKA KULTAINEN 
Ehdottomasti mun niitty vaasi! Tätä odotin todella innoissani syksyllä. Se toi tuulahduksen messinkiä kotiimme ja siihen rakastuneena rohkenin hankkia pari muutakin kultaista juttua tähän huusholliin myöhemmin. Kyseessä on siis Klongin Äng vaasi josta tehdyn postauksen löydät täältä
 
2. MINIMALISTISET, TODELLA EDULLISET SIVUPÖYDÄT

 

Mun suosikki pöydät kotoa ovat nämä Jyskistä hankitut todella edulliset sivupöydät jotka voi pitää joko erillään tai sarjapöytä tyylillä. Meillä ne toimivat erillään. Toinen pöydistä on olohuoneessa ja toinen vierashuoneessa. +/- henkisen postauksen liittyen näihin löydät täältä. Vaikka pöydissä on pari aika epäkäytännöllistäkin puolta, ne ovat silti mun mieleen näin lapsettomana pariskuntana.

 
 
 

3. JA UUSIN TULOKAS

 

Eli kyllä, puhun tästä kyntteliköstä jonka pukki toi. Tarkemmat tiedot liittyen pukin apuriin löydät täältä! 

Designia, modernimpaa ja harkitumpaa on tavoitteena ollut ja näin on myös kävi. Hyvää viimeistä viikkoa meille kaikille tälle vuotta! Eilen vietettiin mukavalla tunnelmalla tapsantansseja täällä meidän kotona kun kutsuttiin K:n kanssa hänen äitinsä ja meidän naapurit meille istumaan iltaa. Nyt en voi hyvin perinteisesti. Hyvää päivänjatkoa!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *