Hae
Chandelierhome

MIHIN PANOSTAN & MISTÄ PIHISTÄN?

Heippa! Innostuin syventymään ensimmäistä kertaa pihistä & panosta aiheeseen, kun on kyse kodista ja sen asukkaiden arjesta. Ideana on otsikon mukaisesti poimia asioita arjesta ja kodista joihin joko panostaa tai niiden suhteen pihistää. Jos olisin rikas niin panostaisin jokaiseen asiaan, koska sen verran leidi olen, mutta perusduunarina mennään joten eiköhän aloiteta.

NÄISTÄ PIHISTÄN 

– Astian- ja pyykinpesukoneen puhdistusaineet. Lisäksi kodin yleiset puhdistusaineet on aina mitä sattuu. Vartalon pesuaine myös on usein ajattelemattomasti vain kaupasta ostettu edullisin.

– Wc ja talouspaperi. Mutta en voi sietää jos jossain tasokkaassa ravintolassa/kuntosalissa on halppis wc-paperia. Kerran meinasin tehdä anonyymin valituksen yhdestä paikasta missä pöyristyneenä käytin luonnonvalkoista (kellertävää) halppis wc-paperia.

– Sivupöydät. En ole vielä löytänyt niin ihanaa sivupöytää jonka ostamiseen minun täytyisi esimerkiksi säästää rahaa.

– Petivaatteet. Vaikka haaveissa olisi uusia kaikki pussilakanat miellyttäviin ja arvokkaisiin puuvilloihin, en tätä jostain syystä ole vielä tehnyt. Joten sen priorisointi ei ole ajankohtaista ilmeisesti.

– Arkikäytön astiasto. Nimensä mukaisesti, arkinen eli Tokmannista, Ikeasta ja Halpahallista ostettu.

– Kynttilät. Poltellaan aika paljon joten mulle kelpaa ne ihan halppiksetkin.

– Verhot. Niin vaihtuva juttu kotona jo pelkän vuodenajan suhteen, joten niihin panostaminen on jotenkin jäänyt.

– Auto. Tämän ehkä osa lukijoista ja ainakin läheisistäni jo tietää sen perusteella miten siistinä mulla autot yleensä on pysynyt. Ne on niin sotkuisia välillä että itseänikin hämmentää. Nyt vaihdettuani auton hieman uudempaan niin ensimmäistä kertaa minulle tuli ajatus, että ollapa vielä uudempi auto. Sellainen missä en kehtaisi edes tupakoida!

NÄIHIN PANOSTAN MIELELLÄNI 

– Hilkan hoitotarvikkeet: shampoot, hoitoaineet, trimmit, terät. Kaikki mahdollinen. Toisinaan meillä syö koira paremmin kuin sen omistajansa.

– Koriste-esineet. Ennen suosin kaikkea ja paljon. Nykyään panostan yksittäisiin, ajattomiin ja kauniisiin yksityiskohtiin joihin saatan toisinaan säästää.

– Hyvä ruoka & viini. Kun on kyse juhlista tai vaikkapa hemmotteluhetkestä yksin niin en mieti rahaa ruokaostoksilla. Olen nautiskelija.

– Sohva. Se on ja pysyy. Toivon että (liian kallis) sohvamme kestäisi ainakin kymmenen vuotta!

– Valaisimet. Olen valmis säästämään ja odottamaan.

– Taide. Olen tosi kranttu taulujen suhteen, mutta olen alkanut suosimaan uniikkeja töitä joita tällä hetkellä kotoa löytyy kaksi ja kolmas on tulossa tilaustyönä tänä keväänä.

 

– Ihonhoito. Kasvojeni iholle ei mitä tahansa työnnetä näin atoopikkona. Silmänalusistani olen etenkin tarkka.

– Hyvästä vissystä. En voi sietää mitään kivennäisvesi/osittain limu litkuja.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *