Hae
Chandelierhome

3 X VINKKIÄ LAHJASI UUSIOKÄYTTÖÖN

Kyllä. Luit aivan oikein. Asiahan on niin, että kenellekään naiselle ei saisi koskaan ostaa ominpäin mitään sisustukseen tai koruihin liittyvää ehkä-se-tykkää-tästä-ajatuksella. Monen naisen kohdalla tähän linjataan myös vaatteet, kodinkoneet, kosmetiikka tai mikä tahansa materiaali.

Mitä tehdä kun sinulle kuitenkin joku hyvää hyvyyttään antaa jonkun edellä mainitun ja sun sydän itkee verta kun se ei ehkä ihan vastaakkaan sun tyyliä? Minulle on pari kertaa käynyt näin, mutta olen onnistunut kääntämään lahjat edukseen jollain tavalla ja tarpeitani enemmän vastaamaan. Ajatus tästä postauksesta tuli ihan spontaanisti, eikä taka-ajatuksena ollut mikään saatu sopimaton lahja. Kerron vinkkini yleisesti sen suhteen mitä tehdä kun lahja ei kertakaikkiaan sellaisenaan sovi sinulle:

MUOKKAA, SOVELLA 

Esimerkiksi korun, vaikka sen kaulakorun voi tuunata kesäiseksi ranne- tai nilkkakoruksi. Hillitymmästä mausta pitävä voi purkaa runsaan korun ja poimia sieltä yhden osan käyttöön. Ompelutaitoinen voi muuntaa omaan makuun sopimattoman tekstiilin vaikka patakintaaksi.

KUVA: VERKKOKAUPPA.COM

ANNA AIKAA

Sinulle voi joskus tulla tilaisuus johon se onkin juuri se oikea. Itselleni esimerkiksi tuli viime vuonna ensimmäinen kerta käyttöön yhdelle italialaiselle kaulakorulle ammattiliittoni juhlavuosi tapahtumassa. Se oli just passeli niihin kemuihin.

HYVÄNTEKEVÄISYYS 

Voit laittaa hyvän kiertämään; antamalla tarpeeton tai täysin omasta tyylistä räikeästi erottuva juttu eteenpäin ilmaiseksi jollekkin sitä enemmän tarvitsevalle.

2 kommenttia

  1. Sirpa Kananen kirjoitti:

    Hyviä vinkkejä 🙂

  2. ChandelierHome kirjoitti:

    ❤ ja tavaran tunnearvo ei katoa mihinkään vaikka muuten vaihtaa muotoaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *