Hae
Chandelierhome

TERVEISIÄ 90-LUVULTA: MEIDÄN WC

Jokaisella sisustusbloggaajalla on varmasti jokin kohta kotona mitä ei mielellään muille jaa. Se voi olla epäsuotuisa kuvakulma, yksityiskohta tai kokonainen huone niinkuin minulla. Pidemmittä puheitta, tervetuloa meidän wc:hen. Täällä toimii katseenvangitsijana puhdas alkuperäisyys. Oranssin vivahteikkaat lattialaatat, kerman väriset kaapistot, nuhjuiset seinät ja klassinen wc:n pönttö. 

 

 

Aika on kuitenkin ollut armollinen ja tässä kuumehuuruissani tylsistyneenä päätin ensimmäistä kertaa kuvailla meidän natural wc:tä jota vuosien mittaan olen freesannut mieluisemmaksi. Tätäkin huonetta olen saanut hieman pelkistettyä ja pöydän tasoilta on karsittu aika paljonkin tavaraa. 

 

Pieniä muutoksia joilla itselle iso vaikutus. Halusin yhtenäistää wc:n sisustusta kodin muun yleisisilmeen kanssa niin paljon kuin pystyin ja mikä sen parempi tapa kuin tuoda trendikkäät viherkasvit myös sinne. Pieni maljakko vaihtelevalla sisällöllä on nyt jo vakio wc:n sisustuksessa. 

Sisustuksessa lisääntynyt kultainen väri näyttäytyy tässä tilassa pieninä yksityiskohtina meikkipeilin muodossa ja maljakon koristelussa. Joululta jäänyt korkea pöytävalaisin toimii nyt talvivalaisimena ja on huomattavasti miellyttävämpi valonlähde kuin kirkas kattovalo.

 

Lisäämällä valkoista värimaailmaan sain kirkastettua kuluneita pintoja ja nykyään olen jo aika tottunut tähän paikkaan kotona. Siltikin sen remonttia odotellessa! Huh, nyt se on tehty: Paljastettu piilossa ollut huone, löytyykö sinulta sellaista? 

4 kommenttia

 1. Nicola kirjoitti:

  Kaunista ja ihania pieniä yksityiskohtia, vaikka onkin alkuperäinen. 🙂

 2. Sisustusilona kirjoitti:

  Kiitos, olipa virkistävää välillä katsella kuvia, joissa paikat eivät ole niin viimeisen päälle uusia ja tip-top. Minusta vessanne näyttää oikein kodikkaalta ja mukavalta. Meillä on sama homma: kylppäri ja vessa ovat remontoimatta, enkä ole niistä juuri kuvia kehdannut laittaa. Kylppäristä kyllä tein yhden postauksen, kun ehostimme sitä hieman kahden päivän kylpyhuonehuollolla, jonka eräs asiallinen firma kävi tekemässä.
  Kivaa viikonloppua!

 3. ChandelierHome kirjoitti:

  Kiitoksia kauniista sanoistasi Nicola 🙂 yksityiskohdat kyllä tekee paljon, mutta silti mielelläni räjäyttäisin koko huoneen ja laittaisin uusiks.

 4. ChandelierHome kirjoitti:

  Kiitoksia! Pienellä jännityksellä tätä postausta julkaisin. Jotenkin tällaisten kuvien esittelyssä on valtava kynnys, kun ei omaa silmää miellytä. Meillä on kylppäri jo onneksi rempattu. Pitääpäs käydä tutustumassa teidän kotiin blogin puolella. ❤

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *