Hae
Chandelierhome

LUKUNURKKAUKSEN SUUNNITTELU

Laajennetun olohuoneen nurkkaus on vihdoinkin muodostumassa pikkuhiljaa omakseen. Kun kaunis puusohva myytiin tilaa viemästä parempaan kotiin ja tilalle hankittiin uutta tyyliä vastaava modernimpi nojatuoli hyötykäyttöön. Tähän tuolille istahdan kiireisen työpäivän jälkeen hetkeksi, sulkeudun somen maailmaan ja palaan takaisin arkeen. Voin kuvitella myös itseni tuohon rentoutumaan vaikka kurkkunaamiot silmillä ja kuulokkeet korvilla. Tuoli on omiaan myös ergonomisempaan neulomiseen, sohvalla rönöttämisen sijaan.

KUVAT: MATTO/ ASKO    PEILI/ROOM21  SOHVAPÖYTÄ/FINNISH DESIGN SHOP
Nurkkauksesta puuttuu kolme tärkeää asiaa. Ja pari muuta vähemmän tärkeää. Mattoja ei olohuoneeseen ole tarkoituksella hankittu vielä ollenkaan, koska a) en ole löytänyt mieluista ja b) meille tulee se ihana villakoira vauva joten matot ovat turhia! Sävyltään tulevat matot saisivat olla vaaleita ja olemukseltaan: helposti puhdistettavia, eli ei pesulamattoja meille.
Olohuoneen peiliksi olen haaveillut suurta, pyöreää peiliä, mutta tähän mennessä en ole tarpeeksi isoa vielä verkkokaupoista löytänyt joten se todennäköisesti tullaan hankkimaan mittatilauksena.

 

Ja viimeisenä toivoisin vaatimattomasti uutta sivu/sohvapöytää jonka sisälle voisin sujauttaa vaikka kesken jääneen villasukan tai kirjan. Tämä Menun Turning Table on pyörinyt mielessäni heti sen jälkeen kun sen ensimmäisen kerran sen näin. Nykyinenkin sohvapöytä on miellyttävä, mutta sen tyyli, musta minimalistinen runko toistuu liikaa huoneen muissakin huonakaluissa mielestäni.
” – Sivupöydät. En ole vielä löytänyt niin ihanaa sivupöytää jonka ostamiseen minun täytyisi esimerkiksi säästää rahaa.  ”  

Terveisiä vaan Meiju/ Mistä panostan & mihin pihistän postauksesta.

4 kommenttia

 1. H - Every Home Has a Silver Lining kirjoitti:

  Kivat suunnitelmat sinulla. Ihana värimaailma!

 2. Anonyymi kirjoitti:

  En tietysti tiedä kuinka suuresta peilistä haaveilet, mutta taloon.comissa on jopa 110 cm halkaisijalla. https://www.taloon.com/peili-bathlife-roa-1100-pyorea-110cm/BL-728138/dp?openGroup=15831

 3. ChandelierHome kirjoitti:

  Kiitoksia vinkistä 🙂 Täytyypäs kurkistaa tuo vaihtoehto. Hyvinkin voi olla että peili olisi vieläkin suurempi!

 4. ChandelierHome kirjoitti:

  Kiitoksia paljon <3 Mukavaa alkanutta viikkoa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *