Hae
Chandelierhome

ETEISEN SUUNNITTELUA

Eteinen oli meidän ensimmäinen remonttikohde kotona. Silloin sisustuksessa elettiin  maalaisromantiikan aikaa ja alkuperäiset puupaneelit maalattiin vain valkeaksi. Vuoden päästä ne revittin irti ja päälle vetäistiin romanttinen, lilan värinen maali. Eteinenhän on muuten ollut mun inhokki huone aina. Ehkä näiden suunnitelmien jälkeen se nousee mun top 3 edes? Toivotaan. 

KUVA: STOKKELAND.INFO & TALOON.COM


Eteisen ja olkkarin välistä oviaukkoa isonnetaan ja tilat erotetaan mustilla pariovilla jotka ovat pikku hiljaa valloittaneet yhä useamman sydämmen näillä leveysasteilla, kuten klassiset, valkoiset pariovet aikoinaan. Alkuun innostuin ajattelemaan eteisen ja olohuoneen välisen seinän kokonaan lasiseksi, mutta miehen mielipidettä kuunnellen tehtiin kompromissi ja päätettiin pariovi tai liukuovi tyyppistä ratkaisua joilloin seinästä ei tulisi liian hallitseva. Samalla toivoisin päivitettyä liukuovikaappia säilytykseen korkeilla peileillä kiitos. 

KUVA: POHJOINENVARISILMA.FI


Seinien sävyissä toistuva lila tuntuu hallitsevalta ja haluaisin jotain valoisampaa ja yhtenäisempää kodin muun värimaailman kanssa. Eli vaaleita sävyjä nähdään eteisessä jatkossakin, hillitympänä vain. Lisäksi vanhanaikainen ja ihan turha tuulikaappi puretaan ja tilaan saadaan taas vähän enemmän avaruutta ja sitä paljon toitotettua valoa. 

Ja kalusteista en sano vielä mitään muuta kuin sen, että olen tehnyt niin monta kertaa eteisen kalusteiden kanssa hutiostoksia että ihan hävettää. Joten toivotaan että neljäs kerta toden sanoo ja ne kestäisivät aikaa. Niitä odotellaan niin pitkään kuin sopivat ja ennenkaikkea ne juuri oikeat löytyy.  Sellaisia suunnitelmia tällä kertaa. Olin muuten hieman viikkopöllönä ja luulin aloittavani arjen jo tänään. Onneksi katsoin eilen työvuorolistaa uudemman kerran ja totesin palaavani töihin vasta sunnuntaina. Mukavaa viikonloppua kaikille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *