Hae
Chandelierhome

4 X SUOSIKKIA KIERRÄTYKSESTÄ

Kokeillaanpa toisen kerran. Tein tämän postauksen siis jo aikaisemmin, mutta minulla oli hirveitä fonttiongelmia kun jostain syystä Blogger muuttaa omin päin välillä fonttia ja en siedä sitä postauksissani, mutta niin. Sisustusbloggaajat heittävät vuoronperään ilmoille aina kuukauden haasteen ja tällä kertaa helmikuun haasteen varasi No Home Without You-blogin Kaisa. Ja haaste meni näin:

Mitkä ovat parhaat ja rakkaimmat kierrätyslöytösi? Esittele 3-5 kotisi kirppishelmeä ja listaa vapaamuotoisesti paikkakuntasi parhaat 2nd hand -paikat! Koostan näistä sitten koko Suomen (noh, melkein) kattavan vinkkipostauksen. 

Ennen yhteenvetoa haluan kertoa sen, että suosin huomattavasti enemmän aikaisemmin kirpputoreja ja kierrätystä. Nykyään vähemmän, koska on vaikeampaa löytää modernimpaa sisustusta kirpputorin maailmasta. Meidän paikkakunnalla ei ole kuin yksi kirppis ja sitä en suosittele, mutta postauksen loppuun kerron omat suosikkimestani lähiseuduilta. 

MALJAKOT

Niitä löytyy useampi roosan erisävyissä sekä pari kirkasta. Suosin usein kirppareilla maljakoita ja olenkin löytänyt ajan saatossa upeita erilaisia kotiani sulostuttamaan. 

KIILTÄVÄ, ROOSA MALJAKKO 2 EUR
OSTOPAIKKA: TORINTUPA KIRPPUTORI, NIVANKATU 2 KIURUVESI

 

KIRKAS MALJAKKO 0 EUR, SAATU PAIKASTA MUMMOLA

 

Mummolasta olen aina silloin tällöin saanut jotain kotiani piristämään ja näihin esineisiin tulee luonnollisesti ihan omanlainen arvo, eikä niitä sovi konmarittaa pois. Lempparini tällä hetkellä on tämä kirkas, yksinkertainen pieni maljakko jonka mummoni lahjoitti minulle.


KOHOKUVIOINEN MALJAKKO ROOSA 8 EUR (MUISTAAKSENI)
OSTOPAIKKA: KALLEN KIRPPIS, LOUHENKATU 7 IISALMI

Tämä kohokuvioinen kaunis maljakko on ainoata laatuaan ja sen hankin pari vuotta sitten. Muissa maljakoissa toistuu sileä, yksinkertainen pinta.SEINÄSISUSTUS

Nykyään pysähdyn usein ihastelemaan erilaisia seinään sijoitettavia somisteita. Nämä voivat olla tauluja, kehyksiä, kynttelikköjä tai koristelautasia. Alla olevan joutsentaulun sain toiselta mummoltani.

TAULU 0 EUR, SAATU PAIKASTA MUMMOLA

Taulussa minua puhuttelevat sen kaksi joutsenta, toistensa omat ikuisesti. Ja loppuun, minun suosikki kirpparini löytyvät Kiuruvedeltä ja näitä ovat nämä: Lähetyksen Kirpputori ja Torintupa.

8 kommenttia

 1. Sirpa Kananen kirjoitti:

  Joutsentaulu päätyi siis teille, hyvä niin 🙂

 2. Retromoderni kirjoitti:

  Taulu on tosi hieno, samoin löydöt.

 3. ChandelierHome kirjoitti:

  Näin tapahtui onneksi <3 Monen mutkan kautta lopulta.

 4. ChandelierHome kirjoitti:

  Kiitoksia Retromoderni 🙂 Itsekkin tykkään kovin!

 5. Annika / Pellavaajapastellia kirjoitti:

  Tämä olikin kiva postaus, itsekin suosi kirppiksiä ja tori.fi:tä erilaisten tavaroiden ostamiseen. Monta hyvää löytyä on meillekin kotiutunut =) Sinäkin näytät tehneen hienoja löytöjä =)

 6. ChandelierHome kirjoitti:

  Kiitoksia Annika. Kierrätyksen kautta kyllä tekee toisinaan upeita löytöjä 🙂

 7. Sar P kirjoitti:

  Kirppikset onkin melkein parhaita "maljakkokauppoja".

 8. ChandelierHome kirjoitti:

  Tämä on kyllä niin totta 🙂 nyt etsinyt tietynlaista maljakkoa ja ei vielä kaupoista ole vastaan tullut. Niin uskoisin että kirpputorilla parempi onni.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *