Hae
Chandelierhome

REMONTTI KRIISI: MAALI TAITTAA SINISEEN?!

Nyt on ehkä piru merrassa. Oon aika säännöllisesti hehkuttanut täällä blogin puolella meidän olohuoneen tulevia remontteja. Ajattelin tulla kertomaan pienet väliaikatiedot rempan suhteen ennen kuin esittelen valmiimpaa tulosta, MUTTA.

KUVA: EI MUOKKAUSTA. OTETTU LUONNONVALOSSA KIRKKAANA TALVIPÄIVÄNÄ

Maalin kanssa olin tarkkana ja katsoessani sitä Tikkurilan värikartasta, ei se taittanut mielestäni siniseen ollenkaan. Tämä siis on ehdoton vaatimus koska olen saanut tarpeekseni babyblue väristä seinässä ja haluan nyt sellaisen vaalean värin joka ei olisi valkoinen, mutta hyvin vaalea. Meillä on entuudestaan olohuoneessa vastakkaiset seinät sellaista greigen/hiekan väristä ja halusin tästä sävystä vaaleammat lopuille seinille. Sellainen ettei se sekoitu vaalean sohvan väriin vaan ennemminkin nostaisi sohvan esille. Ja kyllä, mietin seinää vain sohvan perusteella koska se maksoi hunajaa ja ei olla sitä vaihtamassa ehkä ikinä. Tämän uuden maalin nimi on Palatsi.

KUVA: OTETTU KEINOVALOSSA ILMAN SALAMAA
KUVA: OTETTU SALAMAVALOLLA

Positiivista on se, että maalit oli melkein ilmaiset kun käytettiin lahjakortti näihin ja K ei ole ehtinyt vielä yhtä tiiliseinää tasoittaa. Joten vielä voi vaihtaa jos oikein rupeaa kiukuttamaan. Onpahan pohjatyöt tehty+ 1 turha maalaustyö. Huoh. Mitä mieltä sinä olet? Taittaako maali siniseen? Toisaalta asiaan voi vaikuttaa ulkona oleva vuodenaikakin, eikös valo ole viileähkö talvella kun niitä sinisiä hetkiäkin näkyy?

6 kommenttia

 1. Clara kirjoitti:

  En kyllä huomaa maalissa yhtään sinistä, joten ei syytä huoleen. Vaaleanharmaalta se minun mielestäni näyttää.

 2. Anonyymi kirjoitti:

  Ei taita ainakaan minun silmääni.

 3. Annika / Pellavaajapastellia kirjoitti:

  Voi olla että se taitaa siniseen nimen omaan kylmänviileän sinertävän ulkovalon takia. Kaikissa kuvissa maali ei kuitenkaan ole yhtään sinertävää, joten olisin sinuna ihan rauhallisin mielin 🙂 Minusta väri on lähinnä kylmän vaalean harmaata, oikein tyylikäs väri!

 4. ChandelierHome kirjoitti:

  Toivottavasti näin olisi. Pikainen perehtyminen värien koodeihin kuitenkin paljasti värissä olevan sinistä ja jopa puoliksi. Joten ilmankos se siihen myös taittaa. Mutta eise mitään, tästä opimme sen että ensi kerralla värikoodin lukeminen ennen maalin ostoa on järkevämpi ratkaisu 🙂

 5. ChandelierHome kirjoitti:

  Kiitoksia Clara. Yllättävän moni on tätä mieltä, mutta en tiedä miten se omaan silmään silti siniseen taittaa ja kun perehdyin värikoodeihin on tässä värissä puolet jopa sinistä.

 6. ChandelierHome kirjoitti:

  Kiitoksia Anonyymi 🙂 Enemmistö on kyllä sitä mieltä ettei taita.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *