Hae
Chandelierhome

VALOA KOHTI: VINKIT HILLITTYYN KEVÄTMOODIIN

Siinä missä joulusisustus alkoi tuottaa hieman päänvaivaa, tosin oikein mielekästä sellaista, niin olen hieman etukäteen hahmotellut myös meidän tulevaa kevät- ja kesäkotia. Ennen pöydät notkui ympäri vuoden teemaan sopivilla koristeilla, nyt tyyli saa jatkua less is more periaatteella, mutta sen sijaan saa mulla olla vaikka joka päivä se ihana kevätmood minkä tuntee aina kun aurinko vain vilahtaakin tähän aikaan vuodesta. Mitenkä sitä moodia saadaan lisättyä ja sisustusta hillitymmäksi? Alle poimin omat vinkkini. Jos tykkäät runsaasta, krumeluurista sisustamisesta niin suosittelen lukemaan tämän (klik) postauksen aiheeseen liittyen.

 

 

Ihan yksinkertaisin tapa itselleni on luoda kevätmood ensimmäiseksi kotiin on hankkimalla asianmukaiset leikkokukat, eli tietenkin tulppaanit, neilikat ja rennot kimput. Loppupeleissä mitkä tahansa värikkäät kukat, kuten vaikka ne neilikat merkitsevät itselleni uuden sesongin alkamista.

 

Tekstiilit sen sijaan ovat helpoin tapa raikastaa kodin yleisilmettä. Meillä vaihdettiin olohuoneeseen valkoiset verhot tummien tilalle ja BOOM mikä muutos! Muuta omaan sisustukseen näillä näkymin ei olekkaan tulossa, kuin pientä piristystä tyynyjen ja torkkupeittojen muodossa ja kukkien lisääntymisellä niin sisällä kuin ulkonakin! Ja kunhan meillä on varmat, sisäsiistit asukkaat lattian tasolla, saa matot olohuoneeseen ilmestyä.

Värikkäät pirtelöt, smoothiet ja salaatit maistuvat joka päivä vain paremmilta ja smoothiet sekä pirtelöt on muutenkin tosi nopeita tehdä vaikkapa välipalaksi! Suosin nykyään kauramaidon ja hedelmien sekoitusta. Ravinnollakin voi olla siis yllättävä vaikutus sun tunnelmaan. Kokeileppa vaikka paistaa joulukinkku huhtikuussa ja olla niinkuin ei muka jouluvibat olisi päällä? Not. Eli syö sitä mistä muistat taas kevään koittaneen. Myös muillakin aisteilla pääsee virittäytymään oikeanlaiseen tunnelmaan. Spotifystä kaikki viime kesän hitit soimaan ja shamppoohyllylle kesäsaippuat tilalle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *