Hae
Chandelierhome

MINUSTAKO FLORISTI?

Suurinosa meidän suvun naisista on käteviä käsistään kun on kyse kukista. Äitini ja isosiskoni tietävät miten tehdään kaunis ja tulevaisuudessa helppohoitoinen puutarha. He tunnistavat lukuisat eri kasvit puutarhasta eivätkä pelkää ampiaisia. Minä ja pikkusiskoni… Noh. Ollaan kaukana siitä.

 

 

Rakastan kasvien tuomaa tunnelmaa kotona, mutta ulkona pelkään niissä pörrääviä ötököitä. Siksi meidän kalliopuutarha ei varmaan vieläkään ole valmistunut ja ulkona tonttia koristamassa ovat vain villit kukkakasvit ja muutamat ruukkuihin istutetut sesongit.
Eli minusta ei tule koskaan floristia. Miten mielenkiintoista olisikaan vaihtaa nykyisestä työstä johonkin ihan toisenlaiseen. Sellaiseen jossa luodaan ympärille kauneutta tai perehdytään sellaiseen. Olen ehdoton esteetikko, mutta jostain syystä huoleton ja epätarkka sellainen. Tämä kaunis kimppu minkä hankin floristilta, kärsi jo heti alkumetreillä kotona kun vahingossa leikkasin sidonnassa olleet osat rikki ja koko kimppu levisi, mutta on se tosi kaunis silti. Ja Ikeasta reilu kuukausi sitten hankittu viherkasvi ( jonka nimeä en muista ) näytti pari päivää sitten tältä. 
Aikaisemmin halusin kolmekymppisenä aloittaa tai osata siihen mennessä jonkin vieraan kielen. Nyt toivon että parin vuoden päästä osaisin pitää hengissä helppohoitoiset viherkasvit kotona. Ehkä tänä kesänä vihdoinkin käyn nappaamassa äidin yökylään meille. Viinien ja juustojen lisäksi tehdään vähän kalliopuutarhaa niinkuin on ainakin kahtena kesänä ollut jo puhetta. Rauhallista sunnuntaipäivää kaikille! Ps. Villapöksyn tuloon on enää vain 2vkoa ja 6 päivää.

6 kommenttia

 1. Iloinen Kulkuri kirjoitti:

  Samanlaisia viherkasveja näkyy silloin tällöin minunkin kodissani 🙂

 2. Sirpa Kananen kirjoitti:

  Kiva postaus 🙂

 3. Satu Kukkaiselämää kirjoitti:

  Nooh, erilaisuus on rikkautta. Toiset osaavat sisustaa yms. ja toiset ovat sitten tuolla pihalla elementissään. Mukavaa sunnuntaita.

 4. ChandelierHome kirjoitti:

  Kiitoksia Satu. Tosi hyvin sanottu! <3 Lepppoisaa sunnuntaita myös sinne.

 5. ChandelierHome kirjoitti:

  Sinun viherkasvit voivat varmaan vähän paremmin 🙂 Mä oon järkyttynyt miten saan kuukaudessa pilalle nuo kasvit aina

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *