Hae
Chandelierhome

VIERASHUONEEN MODERNISOINTIA

Heippa! Villakoiran tuloon ei ole kuin kaksi viikkoa ja neljä päivää. Onnellisina odotellaan ja uskon että ensi viikolla alkaa ajan tahti hidastua ja odottavan ajasta tulee pitkä kuten Hilkankin kohdalla. Tulipas otsikon lupaamat kuulumiset heti alkuun, mutta nyt mennään asiaan. 

Alunperin makkareita oli neljä, mutta yksi käytettiin laajentamiseen olkkarissa, yksi yhteiseksi missä nukutaan ja loput kaksi huonetta  jaettiin tasan ja kummaltakin löytyy kotoa oma huone siis. Ehkä joskus esittelen teille vielä K:n huoneen, mutta nyt kurkistetaan minun makkariini joka toimii myös vieraiden omana huoneena.


Huoneen ilmettä on pelkistetty ja modernisoitu muutamalla hyvin näppärällä tavalla, kuten karsmimalla sisustustyynyjen määrää ja luopumalla kaikesta turhasta muutenkin pois jotka eivät tyyliltään tänne enää sopineet, eli maalaisromanttiset Riviera Maisonin kehykset seinällä massiivisine koukkuineen. 


Kyseinen huone on muuten konmaritettu vähän aikaa sitten ja tavaraa sen sisältä lähti yhteensä kolme muovipussillista pois ja myyntiin toiset kolme lisää. Melkoiset tavaran määrät kaappien sisällä ollut! Sohvasängyn takana seinää vasten nojaava peili jonottaa vuoroaan eteisen puolelle vielä. Mukavaa viikon puoliväliä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *