Hae
Chandelierhome

UNISIEPPARI & KEVÄTTÄ VIERASHUONEESSA

Mitenkä hyvä on kirjoittaa mitä tahansa nukkumiseen liittyen, kun allekirjoittanut meinasi torkahtaa sohvalle ”pieneksi” hetkeksi. Olin toki laittanut herätyskellon varuilta, mutta vasta kolmen tunnin päähän. Onneksi en sortunut nukkumaan joten tiedossa olisi unta ensi yönäkin.

Vietin aikaisemmin tällä viikolla ykkösvapaata jonka kulutin hierojalla käyntiin, shoppailuun ja Greyn Anatomia maratoniin. Shoppailun tuloksena hankin elämäni ensimmäisen unisiepparin. Ja hassua kyllä, en tiedä johtuuko se murukahvista iltaisin vai siepparista vierashuoneessa, mutta olen nukkunut todella hyvin koko viikon yhtä yötä lukuunottamatta. Ja ihan meidän yhteisessä makuuhuoneessa.

 

Unisiepparit ovat siis alunperin Pohjois-Amerikan intiaanien taikakaluja joiden uskotaan suodattavan pahat unet pois jättäen vain hyvät uneksittavaksi. Ne tuovat levolliset yöunet ja korostavat positiivisia ajatuksia. Nykyään niitä näkee aika paljon sisustuksessa ja olen aina niitä ihaillut. Koskaan vain en ole löytänyt sellaista meille juuri sopivaa. Vaan eikö ole hurmaava? Tämä on mielestäni sellainen mukavan moheemi, eli modernin boheemi.

 

 

Ja loppuun ripaus vaaleanpunaista. Lessismore periaatteella, eli torkkupeiton muodossa. Lukunurkkauksen nojatuoli on remonttia ja tulevan villisvauvan teräviä hampaita paossa vierashuoneen puolella. Näihin on muuten enää tosi vähän aikaa. K on luvannut tehdä remontin loppuun ennen villiksen tuloa ja villis tulee kuuden päivän päästä. Apua en malta odottaa! Nyt hyvää yötä.

2 kommenttia

  1. Anonyymi kirjoitti:

    Ihana unisieppari ja kaunis blogi <3

    http://www.lily.fi/blogit/janita-johanna

  2. ChandelierHome kirjoitti:

    Kiitoksia Janita Päivämaa kommentistasi ja kauniista sanoistasi 🙂 minäpäs käyn tutustumassa sinun blogiisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *