Hae
Chandelierhome

UPEAT HEINÄT

Viikonlopun työt pulkassa. Pieni lumipyry ja pilvien takaa ajottain pilkistävä kevätaurinko. Mukana mies, villakoira Hilkka ja eväät. Ollaan yritetty K:n kanssa panostaa viikonloppuihin. Vaikka molemmat päivät menisi töissä ahkeroiden, on perjantaista-sunnuntaihin ainakin itselläni ihan toisenlainen moodi. Eilen ohjelmana oli lähteä töiden jälkeen lenkittämään koira toisen paikkakunnan sivukylälle ja etsimään sisustusheiniä kotia sulostuttamaan. Reissu meni tosi mukavasti ja oli luksusta pitkästä aikaa paistella makkaroita ja juoda trangialla keitetyt murukahvit ulkoilmassa.

Kotiin löytyi täydelliset heinät, mutta jo tänään aamulla mulla oli nenä niin tukossa. En tiedä johtuiko se nuista heinistä vai remonttipölystä kotona joten en vielä heittänyt näitä kaunokaisia roskiin. Jos heinistä johtui, niin onpa vain sääli, koska minusta nämä ovat todella kauniit ja jotenkin niin harmoniset.

 

Pientä jämäkkyyttä heinän heiveröiseen pintaan sain suihkuttamalla siihen hiuslakkaa reilusti. Kauniita vain eikö? Nyt niittyä tarkoittava Äng maljakkokin pääsi tositoimiin. Ja perinteiset villakoira kuulumiset. ENÄÄ 5 PÄIVÄÄ! En tiedä miten maltan lopummalla viikkoa postailla, mutta jos maltan. On yhtenä aiheena luonnollisesti meidän uusi perheenjäsen. Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *