Hae
Chandelierhome

GREYFUN`S DAZZLING CHANDELIERHOME GIRL

Miten ihanasti alkanut loma ja miten ihana nimi vai mitä? Meille tuli ihan yllätyksenä koiranpennun virallinen nimi jossa on jotain tuttua. Uutta villapöksyä kutsutaan myös Vilmaksi. Nyt vihdoinkin on kaksi villakoiraa kotona ja sen huomasi heti miten niistä koirista on toisilleen seuraa.

 

Mä jännitin sitä miten meidän pilalle lellitty Hilkka reagoisi uuteen jäseneen laumassa, mutta siis wau. Sehän oli heti tosi innokas, sellainen ärsyttävän innokas jopa ja välillä piti puuttua niiden riehumiseen kun sydän syrjällään katsoin sitä meininkiä. Mainittakoon että tämä pentu muuten on tosi rohkea. Hilkan tullessa liian iholle, se tärinän ja vinkumisen sijaan murisi ja jyrähti jonka jälkeen Hilkka antoi tosi nätisti tilaa. Pennun taas tullessa liian lähelle jyrähti vuorostaan Hilkka asiallisesti ja pentu antoi tilaa hyvin. Ihan perusasioita, mutta omasta mielestäni jotenkin tosi mielenkiintoisia ja näiden menoa seurailen kiinnostuneena pitkiäkin aikoja.

 

Illalla kumpikin haki hieman paikkaansa, mihinkä sitä nyt rupeaisi nukkumaan? Tietenkin talon allergisimman päälle. Eli Vilma nukkui mun rintakehän päällä ja Hilkka kyljessä kiinni. Vedettiin jenkkisängystä jalat, sijauspatja ja runko pois nukkuen pelkillä patjoilla. Pennun kasvamista odotellessa.

 

Olin aloittanut allergialääkkeiden syönnin viikkoa etukäteen ja eilen illalla päivän päätteeksi minulla oli sormet ihottumilla ja henkeä ahdisti. Vetäsin mun extra vahvan allergialääkkeen ja suihkeet päälle. Koko yönä mulla ei ollut edes nenä tukossa ja aamulla ihottumakin oli poissa.
Yksi hämmentävä seikka on muuten se, että Vilma ei tehnyt yöllä yhtiäkään tarpeita lattialle ja se teki eilen illalla vain yhdet pissit sisälle ja silloinkin se vinkui ennen sitä. Nukuin itse melkoista koiranunta ja käytin sitä ulkona neljän aikaan yöllä. Tänään se ei ole tehnyt kertaakaan tarpeita sisälle, vaikka nukuttiin tuossa viiden tunnin päikkärit ja heti heräämisen jälkeen mentiin ulos, teki se vasta siellä tarpeet. Muistan kun Hilkka pentuna heti herätessä lirautti matkan varrella sisälle virtsat kun oltiin menossa kiireellä ulos. Sillä kesti puoli vuotiaaksi ennenkuin oppi sisäsiistiksi. Vilmalla saattaa kestää vähemmän aikaa.
Mitähän muuta vielä? Lomaa kaksi viikkoa ja kolme päivää jäljellä. Ai että! Ihan vasta alussa. Olen niin kiitollinen ja onnellinen. Tulevalle viikolle on paljon tiedossa kaikkea mukavaa! Tätitettävien näkemistä, ystäviä, kotia ja mummolassa piipahtamista.

4 kommenttia

 1. Sirpa Kananen kirjoitti:

  Hyvinhän siellä näyttää villaisilla kaveruksilla menevän 🙂

 2. ChandelierHome kirjoitti:

  Kyllä. Nyt osaa itsekkin jo rentoutua. Eilinen meni ihan pelkopersiissä kokoajan itsellä että entä jos Hikka vaikka syökin tuon 😀

 3. Kati / villa valko kirjoitti:

  Onnea uudesta ihanasta perheenjäsenestä. Söpöläiset varmasti pitävät nyt kiireisenä. Onko noi teidän murut keskikokoisia? Meidän Bea on kääpiö. Se olis varmaan ihan järkytykeessä jos meille tulis joku karvakaveri. Lellitty kun on. Hilkka on tosi reipas ❤️

 4. ChandelierHome kirjoitti:

  Joo keskareita molemmat. Hilkka tosin käsittääkseni pieni keskari ( emä pieni keskari ja uros kääpiö muistaakseni) Meillä on Hilu myös tosi lellitty ollut, mutta tosi hyvin on ottanut vastaan. Välillä liiankin innokas mutta Vilmalla ei ainakaan pehmeä luonne ole kun pistää hanttiin tosi paljon tuolle Hilkan yli-innokkaalle ahdistelulle <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *