Hae
Chandelierhome

VIHREÄÄ KEVÄTSISUSTUKSEEN? TUOTETÄRPIT ESITTELYSSÄ

Mulla on niin loma, ettäs tiedät. Siirryin pikku hiljaa markettien leikkokukista kukkakaupan puolelle, puhtaasti sen takia että mua alkoi ärsyttämään huonolaatuiset kukat ja niiden suppea valikoima. Viimeksi ostin tulppaanit ruokakaupasta ja nämä kyllä säilyivät sen viikon minkä vaadin vähintään kimpulta (mielellään 2-2,5vko) mutta monesti on kukat olleet pettymys. Mutta nyt asiaan!

KUVA: MUUTO MALJAKKO/ CONNOX.COM
IKAT KERELA TYYNYNPÄÄLLINEN/ ROOM21

Oman kevääni luottovärit eivät syrjäyttämistä ole tulossa kokemaan, mutta en tiedä tekikö lähestyvä pääsiäinen sen vai vihreähkö lomakimppuni, mutta aloin miettimään tätä väriä enemmän sisustuksessa. Joten nyt on pieni ajatusleikki, kuten Fazerin sinistä sisustukseen postauskin aikaisemmin.

 

KUVA: JAKOBSDALS ISTUINTYYNY/ ROOM21
PANEL KYNTTILÄLYHTY/ DESIGNKAUPAT

Vihreän tuominen kotiin pienin elein, murretut sävyt, todella vaalea vihreä, ehkä toisena värinä jonkun muun kanssa? Pieninä yksityiskohtina kodissa. Näin voisin kuvitella meillä vihreän, niinkuin pystyn myös kuvittelemaan sen vaaleanpunaisenkin. En kaipaa kumpaakaan väriä hallitsevana, esimerkiksi sohvan tai verhojen muodossa.

 

Suosikkini näistä on ehdottomasti tuo Muuto maljakko, siinä tuodaan kaunis väri rauhallisesti esille. Leppoisaa sunnuntaipäivää kaikille! Mulla pian käynnistyy seuraava lomaviikko. Ensimmäinen viikko höllättiin, tuleva viikko on pyhitetty urheilulle!

2 kommenttia

  1. Idis & Interiööri kirjoitti:

    Minua haluttaisi hankkia yksi oliivinvihreäkin tyyny! Vaikka se ei ehkä niin keväinen olekaan. Vai olisiko kuitenkin…?

    Mukavaa sunnuntaita ❤️

  2. ChandelierHome kirjoitti:

    Varmasti oliivin vihreä sopii teille tosi hyvin ja mun mielestä sekin on oikein kaunis ja keväinen väri 🙂 kiitoksia samoin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *