Hae
Chandelierhome

MODERNIN BOHEEMIA KOTONA

Eli moheemia. Hauska sana jonka olemassa oloa en tiennyt puoli vuotta sitten vielä. Sisälläni asuvan hippitytön takia olen ehkä aina jotenkin rakastanut pientä boheemia tyyliä johon ei kuitenkaan kuulu punainen eikä keltainen mielellään. Tyylissä saa vilahtaa itämainen tunnelma. 

Rakastan pitkiä hameita, keskijakausta ja hapsuja. En kuitenkaan tarkoita olevani missään nimessä hippi, koska olen liian materialistinen, lihansyöjä ja en ole tarpeeksi vihreä näin karkeasti ajateltuna. Mutta sanomani piti se että boheemi tyyli miellyttää minua niin kodin sisustuksessa kuin pukeutumisessakin, ripauksena. 

Mainitsin ekan kerran blogissa mieltymykseni boheemiin tyyliin Sisustuksen aakkoset postauksessani . Jätin silloin ilmoille etäisen ajatuksen, että ehkä joskus meilläkin on jotain boheemia. Nyt meillä sitä pikku hiljaa on kotiin tullut modernilla otteella! Näistä innostuneena klikkailin verkkokaupasta kotiin tulemaan vielä parit boheemit hiirimatot. Sellaisia kevään tuulia tällä kertaa. Mukavaa tiistai päivää kaikille!

Kuva: Ivy & Oak Midi Summerskirt/ Zalando

2 kommenttia

  1. DuniaToropainen kirjoitti:

    Tosi nätin näköstä 🙂

    Tarkotus olis itsekin tehdä kodistamme blogipostaus jossain vaiheessa. 🙂

    https://duniatoropainen.blogspot.fi/

  2. ChandelierHome kirjoitti:

    Heippa Dunia Toropainen 🙂 Minäpäs käyn kurkistamassa sen ku se on valmis. Vielä ei postausta löytynyt. Ja kiitosia. Hyvää viikonjatkoa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *