Hae
Chandelierhome

Gubi Multi-Lite

Gubi Multi-Lite valaisin, se oli rakkautta ensisilmäyksellä. Sellaista jota jäin odottamaan viime kesän lopulla kun myin entisen valaisimen anopilleni. Pari ystävääni kyseli mielenkiinnolla minkälaista tilalle olisi tulossa, mutta en osannut vastata tuolloin. En tiennyt vielä vuoden alussakaan mitä tuleman piti. Jäin odottelemaan sitä joka kolahtaa ja kunnolla.

Sitten se kolahti.

Hei sinä kaunotar…

Siinä missä Flosin 2097/30 sai viime vuosina yhä useamman leidin sydämen läpättämään, vangitsi hiljattain katseeni tämä Gubin Multi-Lite valaisin. Mielenkiintoni herättivät sen erikoiset, liikuteltavat varjostimet joiden avulla valoa voidaan kohdistaa eri suuntiin ja samalla valaisimen muoto muuttuu. Aika nerokasta vai mitä?

Suhtauduin tosi kriittisesti valaisin ehdokkaisiin kuluneiden kuukausien aikana, enkä suotta. Vaikuttaahan valaisin niin paljon kodin yleisilmeeseen ja tunnelmaan. Onneksi en hätäillyt, vaan maltoin odottaa sitä joka jää mieleen pyörimään. Tämä on meidän olohuoneen piste i:n päällä, klassikko kaunotar vuodelta 1972. Rauhallista sunnuntaipäivää kaikille!

Haluatko aikamatkustaa? Arvaa mitä ajattelen tulevana marraskuuna design tuotteista? 

Näin melkein vuosi postauksen jälkeen ja huomaan että tämä on yksi niistä hetkistä mitkä ovat alkaneet selkeyttäneet kodin punaista lankaa ja matkaa siihen omaan sisustustyyliin.  Uskon että valaisin on valinta jota en kadu koskaan ja se tullaan nähdään kodissamme vielä kymmenienkin vuosien päästä. Toivon ainakin niin. 

8 kommenttia

 1. Kati / Villa Valko kirjoitti:

  Ihana! Ja niin monimuotoinen! Persoonallinen valinta, jota ei joka kodissa näe.

 2. Sirpa Kananen kirjoitti:

  On kyllä mielenkiintoisen näköinen, sillai hyvällä tavalla!

 3. ChandelierHome kirjoitti:

  Kiitoksia Kati <3 Minustakin on todella monimuotoinen. En ole itsekkään kovin monessa kodissa nähnyt somen kautta ( kahdessa aikaisemmin )

 4. ChandelierHome kirjoitti:

  Eikö totta 🙂

 5. -HEINI- kirjoitti:

  Niin totta, kannattaa ottaa ja pohtia ostopäätöstä ennemmin kuukausia kuin sitten todeta ettei tämä olekaan niin hyvä. Ja tuo on kyllä niin kaunis valaisin ja just teidän olkkariin ♥. Ihanaa iltaa!

 6. ChandelierHome kirjoitti:

  Kiitoksia Heini 😍 tätä valaisinta en harkinnut edes kuukautta mutta ostin sen sillä periaatteella että mikä kolahtaa heti ja tuntuu oikealle. Aikaisemmissa ehdokkaissa aina jokin ei miellyttänyt mutta tämä valloitti heti. Mukavat pääsiäispyhät sinne 🙂

 7. Anonyymi kirjoitti:

  Ihanasti sopii valaisin teille! Mietimme kahta tällaista ruokapöydän päälle, osaisitko sanoa kääntyykö valaisin aina samaan asentoon, vai elääkö asento? Voisi ruokapöydän päällä häiritä jos olisivat vinossa.

 8. ChandelierHome kirjoitti:

  Heippa Anonyymi

  Johto kun asennuksen jälkeen asettuu paikoilleen ei sitä saa enää pyöriteltyä haluamaansa asentoon. Eli asennusvaiheessa saatava jo siten miten haluaa sen olevan jatkossakin 😊

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *