Hae
Chandelierhome

Menun Pov uudella paikalla

Iskeekö teidän kotiin ikinä sellainen vimma, että kun yhden asian saatte paikoilleen, alkaa toinen juttu tökkiä? Minulle kävi näin tämän seinäkynttelikön kohdalla. Ensimmäisellä paikallaan olohuoneessa se näytti niin hyvälle tässä. Sellaisenaan se koristi seinää tarpeeksi.
Sitten tuli uusi valaisin jossa toistui pyöreä muoto  ja messingin väri. Ja näin kynttelikkö ei taustalle enää sopinut ja aloin miettiä sille uutta paikkaa. Uusi paikka löytyi aika spontaanisti toiselta puolelta huonetta, kodinhoitohuoneen ja olohuoneen väliseltä seinältä. Uuden valaisimen esittelyn tarkemmin löydät tästä.

 

Meillä oli muuten mielenkiintoiset maut veden suhteen viikonloppuna: Meidän vesi maistui eilen homeelle. Noh mies lähti naapurin kanssa katsomaan kaivon tilannetta ja lumi oli tehnyt kaivosta ilmatiiviin mikä ei siis suotavaa. Lumen raikkoamisen jälkeen vesi maistui taas normaalille. Tämä loska on koetellut muutenkin. Eilen en päässyt pihasta lähtemään mihinkään kun auto upposi jo kotipihassa pettävään lumeen. Maalta päivää! Mukavaa sunnuntaipäivää kaikille.

2 kommenttia

  1. Essi - pinossa kirjoitti:

    Voi ei, onneksi vesiasia ratkesi nopeasti! Kivaa sunnuntaita 🙂

  2. ChandelierHome kirjoitti:

    Onneksi tosiaan maistui sitten normaalille. Kauhukuvat jostain hiirestä kaivon pohjalla meinas saada jO valtaansa 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *