Hae
Chandelierhome

3 x ARJEN YLELLISYYTTÄ

At Home blogin Jaana haastoi tänä kuukautena bloggaajat esittelemään arjen ylellisyytensä ja tämä haaste on lähellä tän leidin sydäntä. Olen nautiskelija isolla N:llä! Rakastan niin hyvää ruokaa, juomaa, seuraa kuin yksityiskohtia kotonani. Mitkä näistä sitten miellän arkeni ylellisyyksiksi? Linkin postaukseen löydät tästä. Alla ajatuksia Jaanalta haasteesta:

” Haastoin myös joukon sisustusbloggaajia kertomaan omista arjen ylellisyyksistään ja teen ensi kuun alussa koosteen heidän vinkeistään. Tavoitteena on tuottaa kaikille hyvää mieltä, kun osataan nauttia pienistäkin asioista.

Tee siis niitä asioita joista nautit, siitä ei voi seurata muuta kuin hyvää! ♥ ” 

 

 

 

 

Saunahan se on yksi tärkeimpiä arjen ylellisyyksiä, i m right? Lisäpotkua tähän rentoutumiseen tuovat jääkylmä saunajuoma, löytytuoksut ja vilvoittelu terassilla. Sanoisin myös että koivuvasta mutta yksi juhannus kertoi sen että olen allerginen muuten koivullekkin. Saunassa minua kiehtovat sen perinteikkyys, lämpö, höyry, pysähtyminen, luonnollisuus ja rauha. Toiseksi arjen ylellisyydeksi koen säännöllisen hieronnassa käynnin. Teen työtä jossa joutuu kroppa välillä aika koville ja jos näin 8 vuoden jälkeen on alkanu jo tulla tenniskyynärpää oireita yms niin mikähän tilanne parinkymmenen vuoden päästä jos tällä alalla olen silloinkin? Itsestä täytyy pitää huolta.

Vaikka olen vapaapäivinä usein ohjelmaa kaipaava ja hakeudun ihmisten seuraan. On välillä mukava olla ihan vain yksin kotona ( + 2 villakoiran kanssa ). Rentoutua katsellen joko Greyn Anatomiaa, Frasieria tai jotain fantasianörö elokuvaa, syödä jotain törkeän hyvää, ehkä lasi viiniä tai melkein pullo ja nauttia siististä kodista. Mukavia, aurinkoisia päiviä kaikille!

Tänä aamuna herättiin huonosti nukkuen siihen kun Vilma ryntäsi naamaa nuolemaan kun erehdyin vähän liikahtamaan. En ole näköjään muistanut laittaa hoitoainetta ollenkaan hiuksiini käydessäni tunti sitten suihkussa ja nyt klikkasin vahingossa tämän postauksen julki kun suunnitelmissa oli aloittaa tämä päivä toisella postauksella. Toivotaan että muuttuisin skarpimmaksi päivän edetessä!

 

 

5 kommenttia

 1. Jaana Karhu kirjoitti:

  Oi ihania juttuja! Saunavasta on kyllä parasta kesäsaunassa. Ja kyllä, kaikenlainen hemmottelu on ihan luksusta ❤️ Kiva kun osallistuit!

 2. Vilja kirjoitti:

  Kaunista! Mikä tuo ihana printti on tuossa alimmassa kuvassa?

 3. ChandelierHome kirjoitti:

  Kiitoksia haasteesta ❤

 4. ChandelierHome kirjoitti:

  Kiitoksia 😊 se on El Lissitzkyn Composition Pround GBA 4. Mä kerron täällä blogissa tarkemmin huomenna tai su viimeistään tästä julisteesta tarkemmin. Tule kurkistamaan jos kiinnostaa 😘

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *