Hae
Chandelierhome

UUTTA LELUKORIA VIRTSAISEN TILALLE?

Täällä on niiiiiin keväinen olo. Vihdoinkin täällä savossa on edes pieniä merkkejä tullut keväästä ja lumet sulavat hitaasti mutta todellakin varmasti. Niin erikoinen otsikointi joo? Mutta se on totuus. Siinä missä tämä K:lle ostamani syntymäpäivä kimppu on huolettomasti aseteltu maljakkoon, löytyy meidän olohuoneesta myös muuta huoletonta.

 

Meidän Vilma on päättänyt pitää lattialla sijaitsevaa  rottinkista lelukoria virtsaamispaikkana ja se meni pilalle. Oli inhottava yllätys imuroinnin yhteydessä, mutta sen enempää asiaan reagoimatta tietenkin vein koko korin ulos vain. Vilma on muutenkin tehnyt töllöntöitä sontimalla kerran sohvalle ja pari kertaa on pissannut myös meidän sänkyyn. Ongelma ratkesi syöttämällä pari kertaa ruuat niin sohvalla kuin vuoteella, aitaamalla sohva kokonaan meidän ollessa pois kotoa ja sänkyyn pääsee vain illalla nukkumaan mennessä.

Jätin tähän nyt kuitenkin kysymysmerkin, koska olen pohtinut myös toisenlaista säilytysratkaisua koirien leluille. Jos laittaisi ne kaappiin piiloon kokonaan? Aamulla ensimmäisenä tyrkkäisi ne lattialle ja illalla keräisi pois?

 

Uskon ehkä etsiväni kuitenkin nyt vain jonkun uuden ja käsipesun kestävän kivan korin/laatikon tai muun. Ja ehdottomasti sisustukseen sopivan tottakait. Jos vastaan tulee jotain ehkä meille sopivaa, niin vinkata saa. Nuoli näyttää paikan mistä säilytys puuttuu. Nyt kahvia kertaa kuppillinen ja yövuorosta pääsyn jälkeiset kahvileivät on K:n leipomat miniletut. Hyvää alkanutta viikkoa kaikille!

2 kommenttia

  1. Idis & Interiööri kirjoitti:

    Voihan Vilma!

    (Siinä yksi syy miksi en välttis innostus koirasta, vaikka ei olis allergiaa. Arvaa kuka ne pisut korjais… 😂 )

    Mukavaa viikkoa 😘

  2. ChandelierHome kirjoitti:

    😂 kyllähän se vähän aina meenaa ärsyttää kun ehtii pisut sänkyyn lirauttaa mut onneksi vain kaksi kertaa näin tehnyt ja aika menee äkkiä ja pian se osaa vain ulos tehdä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *