Hae
Chandelierhome

SISUSTUSTRENDIT JOIHIN HURAHDIN

Olen kiinnostunut aikalailla kaikesta sisustamiseen liittyvästä, siksi olen myös ajanhermoilla, seuraan trendejä mutten noudata välttämättä. Jotkin ovat iskeneet ja nyt haluan esitellä ne teille!

TRENDIVÄRI 
Mikä minäkin vuonna. Kotona käytettävät värit on niin puhdas makuasia, johon trendeillä ei yleensä minkäänlaista vaikutusta ole, mutta messinkiin olen hurahtanut täysin joka onkin oikein trendikäs väri nyt.
KORKEAKIILTO 
Vanha trendi johon useamman vuoden viiveellä hurahdin. Kauniina valkoisena, mutta niin herkkänä pintana. Ensin boomi näkyi ruokapöydän pinnassa, sitten sivupöytien muodossa ja lopulta haaveilin keittiönkaapeista jo. Moni varoitteli herkkää pintaa pöydässä, mutta en kuunnellut. Noh, pöytä on täynnä naarmuja näin parin vuoden käytön jälkeen. Onneksi ne näkyvät vain auringonvalossa kunnolla.

 

VIHERKASVIT
Siis rakastan. Kasvien tuoma raikkaus, sisäilmaa puhdistavat vaikutukset ja pelkkä väri on saanut sympatiani. Valitettavasti kaikki vain kuolevat minun hoidossani. Trendikästä vihreää meillä nähdäänkin vain kimppujen muodossa tällä hetkellä.
PYÖREÄT MUODOT
Ihan oman postauksensa ansainnut juttu ( linkki tässä ) mutta kyllä, hurahdin pyöreisiin muotoihin ja näistä pidän edelleen, mutta hillitymmällä otteella ja ajatus esim. pyöreästä jättiläispeilistä lukunurkkauksessa saa oloni epävarmaksi nykyään. Sen ajatuksen kyllä täytyy muhia vielä.

 

 

Näihin trendeihin nyt ainakin olen hurahtanut ja näin jälkikäteen ajateltuna jotkin hankinnat olisi voinut jättää kokeilematta. Mutta se ei ole niin vakavaa, koska usein tyyli hioutuu ajan kanssa omanlaiseksi ja tähän kuuluvat joskus ne hutiostokset. Trendit ylipäätään sisustuksessa ovat minusta sellainen harmiton säväys, piristys ja vaihtuva yksityiskohta joiden kanssa ei kannata olla ehdoton. Aurinkoista kevätpäivää kaikille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *