Hae
Chandelierhome

SKIN ROLLER TULOKSIA

Viime vuonna tilasin noin viikko ennen Blackfridayta elämäni ensimmäisen skin rollerin. Se tuli sitten viikon päästä tietenkin hurjaan tarjoukseen mustan perjantain ansiosta ja minua semisti harmitti. Käytin rullaa noin neljä kuukautta ja neulan pituus siinä on 0.5mm. Millaisia tuloksia tuli?

Taustatilanne: Sekaiho, kuiva, mustapäinen, punoittava, herkästi finniin puhkeava. Juonteita ilmestyny otsalle. 

Ensimmäinen kerran käyttäessäni säikähdin ihon reaktiota, se alkoi punoittaa, kuumottaa ja näytti ihan siltä niin kuin olisi aurinko polttanut hipiäni. Pakkausselosteesta lukemalla selvisi, että se on ihan normaali reaktio ekalla kerralla. Joten jatkoin käyttöä 5x viikossa, jonka jälkeen pidin aina 5 päivän tauon.

 

Ensimmäisen kuukauden aikana huomasin että kasvojeni pintakuiva kerros oli alkanut vähentyä huomattavasti. Voiteet imeytyi normaalia nopeammin ja iho janosi kosteutusta. Käytin kostutuksena kasvoille aina joko seerumia tai jotain kosteuttavaa voidetta. Käytön jälkeen huuhtelin rullan aina veden alla ja liotin desinfiointi aineessa. Iho tottui myös rullaukseen ja punoitus väheni sen yhteydessä.

Toisen ja kolmannen kuukauden jälkeen huomasin että iho ei ollut enää kuiva, mustapäät vähentyneet jonkin verran, finnejä ei enää tule kuin rättiviikoilla ja värityskin oli tasaisempi. Juonteet ei hävinneet mihinkään mikä vähän harmitti, kun toivoin neulan tekevän niille ihmeitä. Lisää käyttöaikaa tuotteelle sain kiehauttamalla sen rullapään vedessä. Eli voisin kyllä suositella skin rolleria, mutta ryppyjen ja juonteiden takia 0.5mm neulakorkeudella varustettua rullaa ei kannata hankkia. Nyt kesän ja syksyn ajattelin suosia taas kosmetologia kotihoitamisen sijaan ja katsotaan talvella taas tilannetta uudelleen. Mukavaa alkavaa viikonloppua kaikille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *