Hae
Chandelierhome

YKSIN KOTONA: 4 X ASIAA JOITA TEEN KUN MUUT EI NÄÄ

Paitsi ehkä puoliso joskus. En muistaakseni ole tehnyt tällaista koostetta aikaisemmin ja yhtenä päivänä siskoni hämmästyessä tiedosta, että tykkäisin lillua paljussa tuli ajatus tästä postauksesta mieleen. Mitä asioita minussa onkaan joita ei kovinkaan moni tiedä? Alla esitelty yleisimmät, enjoy!

YLÄOSATTOMISSA

On vaan niin rentoa heittää turhat vaatteet pois ja usein käyskentelen kotona ylävartalo paljaana. Ajatus täydestä alastomuudesta on kuitenkin häiritsevä koska tuntuu jotenkin siivottomalle istahtaa vaikka sohvalle suoraan suihkunkin kautta.

VALOKUVAUS & BLOGILUONNOKSET 

Ihan parhaimman tuloksen saa yksin. Ja usein miehen ollessa kotona uppoudun aika hyvin omiin maailmoihini kirjoittaessa. Voi sanoa melkein mitä vaan niin se menee ohi.

SIIVOAN TAI SOTKEN

Riippuu ihan millä tuulella satun olemaan. Monesti tykkään siivota nurkat kuntoon, mutta joskus elän kuin pellossa, vaikka olen antanut ehkä aika siistin kuvan itsestäni. Onneksi näitä törkypäiviä ei montaa kuukauteen mahdu, pölyallergia pitää tästä huolen.

KUUNTELEN SAMOJA KAPPALEITA MONTA KERTAA

Koska K ei aina tajua hyvänpäälle ja häiriintyy jos kuuntelen samoja kappaleita monta kertaa putkeen. Ehkä pari kolme kertaa kehtaan kuunnella, mutta yksin ollessa saatan kuunnella vaikka viisikin kertaa saman kappaleen jos esim. kirjoitan luonnosta blogiin.

Sellaisiapa oli paljastukseni mun. Tuliko jokin yllätyksenä? Leppoisaa sunnuntaipäivää kaikille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *