Hae
Chandelierhome

TOP 4 ESINETTÄ KOTONA

Heippa! Välillä tulee hehkutettua vuoden parhaimpia hankintoja ja hetkiä, mutta kun ajatellaan hetki kokonaisuutta voi muuttujia mieltymyksien suhteen aina tulla. Lämpeneekö sydämmeni vaikka pari vuotta sitten tehdyille hankinnoille ja pääsivätkö viime vuoden top hankinnat (muistatko?) listalle enää kun ajatellaan kokonaisuutta?

JÄTTI SOHVA

Tämä sohva on niin iso ettei se aina mahdu edes kuviin laajakuvaobjektiivilla. Sohva on palvellut meitä nyt noin kolme vuotta ja eniten minua miellyttää sen huikea koko. Siinä voi useampi oikaista selkäänsä.

MODERNI HYLLY

Ikea ei petä, edullinen hinta ja laatu kulkevat usein käsikädessä heillä. Ei niin persoonallinen valinta, mutta tarvitseeko kaiken aina ollakkaan niin uniikkia? Hylly määrittelee paljon tunnelmaa ja muuta sisustusta on pikku hiljaa alettu rakentamaan sen ympärille.

UNIIKIT TAULUT

Tuovat kotiin ripauksen persoonallisuutta. Samalla pääsen tukemaan kotimaisia yrittäjiä. Tällä hetkellä kotoa löytyy kaksi taulua joiden sijainnit ovat olohuoneessa ja vierashuoneessa.

ENSIMMÄINEN DESIGN VALAISIN

Well hello. Olin niin innoissani hankkiessani elämäni ensimmäisen design valaisimen. Se on kuin sijoitus jonka arvo ei laske vaan saattaa joskus jopa nousta. Tarkemmat esittelyt valaisimesta löydät tästä.

 

Eli voitaisiin todeta että viime vuoden suosikit pysyvät viime vuodessa ja tilalle on tullut pari muuta uutta juttua. Joukosta löytyy myös jo aikaisemmin hankittua jotka porsuttavat eteenpäin tasaisessa suosiossa. Nyt tenttiin lukua ja pian iltavuoroon!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *