Hae
Chandelierhome

AIKA ON SUN YSTÄVÄ ?

Lähestyessäni salakavalasti kohti kolmeakymmentä, olen huomannut miten aika on niin ristiriitainen juttu elämässäni. Miten se on mennyt yhtäkkiä niin nopeasti? Tähän eivät ole osanneet kertoa varmaa vastausta tutkijat, eivätkä 80-100 vuotiaat asiakkaani.

 

Aika on nopeatempoinen ja säälimätön. Mutta se on ollut minulle myös armollinen ja opettavainen. Vuosien vieriessä olen huomannut hioutuneeni pikku hiljaa paremmaksi ihmiseksi. En epäröi kehua, olen tarpeeksi nöyrä ja en ajattele mustavalkoisesti. Olen juuri niin voimakas kun täytyy, mutta myös hellempi ja rakastan enemmän. Jätän taakseni sinne kuuluvat.

Kolmekymmentä on vielä pitkän kulman takana ( ja silti niin lähellä ) ei silti kannata pelästyä. On olemassa pieni keino taistella aikaa vastaan lopulta häviten. Se on hetkessä elämisen taito ja sinunlaisesi, onnellinen elämä. Koska vaikka aika kuluukin niin nopeasti, on parempi lopulta ottaa se vastaan hyväksyen kuin sitä pakonomaisesti paeten. Nauttia tästä hetkestä eikä ajatella viikkojen päähän. Ja jos jotain olen ikäihmisiltä oppinut, niin iän noustessa korkealle tulee ajasta sun tuttu, vanha ystävä jonka kanssa kuljetaan se viimeinen polku loppuun jossa vain toinen pysähtyy.

Sellaisia sunnuntaipäivän pohdintoja jotka nousivat ajatuksiini pari päivää sitten kun täytin taas vuosia. Nyt siivoamaan ja sen jälkeen vappubrunssille kotipaikalle. Mukavaa päivänjatkoa!

4 kommenttia

 1. Sara kirjoitti:

  Olipas hyvä kirjoitus, joka jättää sopivasti pohtimaan asioita. ��

 2. Sirpa Kananen kirjoitti:

  Olipa lämminhenkinen ja pohtiva kirjoitus, tykkäsin <3

 3. ChandelierHome kirjoitti:

  Kiva kuulla 💚

 4. ChandelierHome kirjoitti:

  Ihanaa 💚 joskus on hyvä pohtia asioita enemmän.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *