Hae
Chandelierhome

UNELMIEN PUUTARHA? 3 X TÄRKEÄÄ ASIAA

” Auta neitoa hädässä ja heitä postaustoiveita ” Tai jotain sinne päin. Joka tapauksessa toivoin tässä hiljattain tyhjältä tuntuvaan blogiini postaustoiveita joista yhteen tartun nyt hieman alkuperäistä ideaa muokaten. Millainen olisi minun unelmien puutarha?

1. EI PISTIÄISIÄ/PUNKKEJA 

Ihan ensiksi toivoisin hartaasti että siellä ei olisi yhtään ampiaista! Ei yhden yhtä pistiäistä. En voi olla korostamatta pelkoani ja inhoani näitä pörriäisiä kohtaan ja jos joku ajattelee huvittuneena että nooh, ei ne mitään tee. Niin tiedän kyllä tämän mutta en usko siihen aina. Viime vuosina olen alkanut pikku hiljaa väkisin siedättyä ohi lentäviin pörriäisiin siten että lähellä on K ja radio taustalla vaimentamassa mehiläisten surinaa. Kahden koiran myötä olen alkanut pelkäämään myös punkkeja enemmän! Ei haluaisi joku naapurintäti tulla opettamaan kulottamista jonka olen kuullut vähentävän punkkikantaa?

2. HELPPO HOITAA

Minun puutarhani olisi helppohoitoinen ja jos jotain olen ymmärtänyt puutarhasta, niin helppohoitoiseen vaikuttavat pohjatyöt joihin kannattaa panostaa. Toivoisin pääseväni jatkossa aika vähällä pihani hoidon suhteen. Helppohoitoisuutta lisää myös muiden elementtien suosiminen maassa nurmikon sijaan, miten mukava olisi jos yläpihan edusta olisi vaikka laatoitettu!

 

3. VALMIS, SIISTI JA BOHEEMIN MODERNIHKO PUUTARHA

Se olisi tosiaan valmis jo. En kaipaa näyttäviä istutuksia, korkeita puita ja kirjavia värejä. Vaan valmista, kivistä, muuhun luontoon sopivaa ja hieman modernia ilmettä. Miten ihanaa olisi valmis puutarha joka olisi minun silmäteräni kesäisin ulkona. Sopivan boheemi, mutta modernihko puutarha olisi omiaan meille, ei liian selkeää mutta ei romanttisen rönsyilevääkään. Tänä kesänä oikeasti ollaan etenemässä puutarhan suhteen kun ensikuussa luokseni saapuvat äiti ja sisko auttamaan kalliopuutarhan teossa. Ajatella että kesäkuu on ensikuussa?! Mukavaa viikonloppua kaikille. Olisin mieluillut heti aamusta yövuoron jälkeen suoraan jo vaikka maakuntamatkalle Ouluun K: n kanssa, mutta hänen ajatuksensa oli jo jääkiekossa. Joten jos joku ystävätär keksii jotain puuhaa niin laittakaa viestiä! Oon hereillä jo.

KUVAT PUUTARHASTA: SIRPA KANANEN

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *