Hae
Chandelierhome

UUDEN TAULUN LUMOA

Well hello. Uusi viikko, uudet kujeet ja nyt täytyy myöntää että minä hieman ressaan etukäteen tätä viikkoa. Vihdoinkin on lämpimät kelit saapuneet tännekkin ja tämä viikko mennään vaan ykkösvapaalla ja sitä aikaa pitäisi löytyä pihatöihin, Vilman sosiaalistamiseen ja rokotteiden otattamiseen, veden vaihtamisprojektin suunnitteluun ja jossain välissä pitäisi perinteinen suursiivouskin tehdä. Mutta eiköhän tästä selvitä.

 

Sisustuksessa joskus hyvät ratkaisut tapahtuvat ihan vahingossa. Selvät visiot voi käytännössä osottautuakin ihan nurjalle ja jotain mitä et edes suunnitellut, näyttääkin tosi hyvälle.

 

Tilasin talvella Jenna K:lta tilaustyönä tehdyn taulun ja samalla sain lahjaksi tämän. Alkuun näin taulun heti K:n huoneessa, mutta sitten se löysikin paikkansa yhdellä sovituksella olohuoneen puolelta.

Menun Pov sai jälleen väistyä ja tää taulu on kuin tehty tähän! Todella upea ja tykkään aina siitä kun työ on ainutkertainen. Nyt kauramaitokahvia ja toivotan hyvää boostia alkaneeseen viikkoon jokaiselle!

2 kommenttia

  1. Anonyymi kirjoitti:

    Todella kaunis taulu ja hakee hyvin väriparia tuosta tuolista. Mun silmään ottaa se, että valokatkaisin on kiinni taulussa ja seinä on liian kapea tuolle taululle. Kaipaisin sille enemmän ilmaa :).

  2. ChandelierHome kirjoitti:

    Kiitoksia anonyymi. Eikö totta, minustakin tosi kaunis! Joo valokatkaisija alapuolelta ottaa kiinni ja toiselta puolelta termostaatti. Ei käytännöllisin paikka taululle, mutta jotenkin se vain tuntui "oikealle" silti laittaa siihen 😍

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *