Hae
Chandelierhome

Lukunurkkauksen suunnittelua osa 2

Olohuone laajennettiin pari vuotta sitten ja tähän ratkaisuun olen ollut oikein tyytyväinen. Tilaa tuova lukunurkkaus, joksi olen sitä tykännyt kutsua on saanut ajatukseni lentelemään useamman kerran.

Tämän hetken moderni laiskanlinna ja aputaso kaipaavat kuitenkin rinnalleen jotain. Aikaisempia suunnitelmia lukunurkkauksen suhteen pääset lukemaan tästä.  Lämpenen edelleen Menun sohvapöydälle ja vaalealle matolle, mutta..

 

Tämä ihastuttava nojatuoli on ollut pahimman pentuajan turvassa vierashuoneessa ja nyt kaivaessani sen vaivihkaa esille huomasin ettei se muuten enää riitä ison peilin kanssa. Tilasta jäisi uupumaan jotain ja vastaus tähän on senkki. Minä, mies ja tila kaivataan siis senkkiä. Konmarittamisesta huolimatta säilytystila on aina tarpeen joten nyt vain avoimin ja harkitsevin mielin senkkikaupoille! Nyt kohta töihin. Mukavaa keskiviikkoa kaikille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *