Hae
Chandelierhome

Boheemi riippukeinu terassilla

Ulkona paistava aurinko kutsuu  liittymään seuraansa vähän väliä ja minähän olen liittynyt. Muistatteko kun alkuviikosta vielä vähän ressailin tätä kiireiseltä tuntuvaa viikkoa? Se menikin ihan omalla painollaan ja yksi asia kerralla hoitaen hyvin.

 

Vappuna käytiin hankkimassa tämä ihastuttava Jyskin riippukeinu jotka kuulema myytiin hetkessä loppuun ja omammekin saatiin hakea Kajaanista asti. Keinu tuo terassille boheemia ilmettä johon on helppo yhdistää myöhemmin sitten modernimpaa pariksi. Helposti muodostan huonekaluille tietynlaisen käyttötarkoituksen ja sopivan tilaisuuden. Esimerkiksi lukunurkkauksen nojatuoli on niihin hetkiin, kun haluan istahtaa ilman koiria lukemaan mieluisen lehden ihan yksin ja tämä keinu on paras paikka juoda illalla ja aamulla kahvia kun ei ole kiire. Näitä kuvia katsoessa silmä huutaa uutta maalia talon ylle ja päivitettyä verstaan ovea, mutta kaikki ajallaan. Oikein hyvää viikonloppua!

2 kommenttia

  1. Miina kirjoitti:

    Ompas ihana keinu! Ulkona on kyllä nyt ihan parasta viettää aikaa kun on niin hyvät säät 🙂

  2. ChandelierHome kirjoitti:

    Miina eikö totta 💚 ei paljoa malta sisällä olla!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *