Hae
Chandelierhome

Turhan herkkä marmori

Kun viimeksi ajateltiin elämää ja sisustamista ketjureaktion tavoin, voin aiheeseen jälleen samaistua, mutta tällä kertaa hieman negatiivisemmalla mielellä.

Ihan ensiksi. Ajattelin aikaisemman, olen materialismi postauksen jälkeen vähän vihreillä ja päätin antaa lahjaksi anopilleni RM tuotteita joista tiesin hänen tykkäävän. Noh, pakkasin kuohuviinilasit tarkasti käärien ne paperiin, koristelin kaksitasoisen tarjottimen pinkillä nauhalla ja työnsin tarjottimen ahtaalle vasten laseja pyykkikoriin joka sattui olemaan siinä laskutasolla ja hajotin tarjottimen lasin. Siis noin vaan hajotin sen ajatuksissani…. en kestä.

Joskus asioille on annettava aikaa ja silmän täytyy tottua. Minulle kävi kauniin marmorin kanssa näin, jota en alkuun hyväksynyt kodissani siksi koska sitä meiltä löytyy jo jäljitelmänä kodinhoitohuoneesta ja wc:stä. Ja sen herkkäpinta epäilytti minua. Eikä suotta.

En tiedä mitä pöydän päälle on laitettu, mutta siihen on tullut rasvatahroilta näyttävät jäljet jotka ei lähde pois enää. Tämä pinta on aivan liian herkkä minun makuuni ja en tiedä myydäänkö näille jotain suoja-aineita erikseen, mutta kovaan kulutukseen en suosittele. Juuri kun olin ajatellut etten ehkä fixailekkaan marmoria piiloon ja nyt se täytyykin piilottaa, niin hirveät jäljet siinä ärvöttää. Ylemmät kuvat hieman hämää, eikä todellisuus niistä näy, mutta tässä seuraavat kuvat mihin himmensin kuvan valoisuutta reilusti jotta jäljet näkee huononäköisemmätkin.

 

Inhottavaa! Sellaisia sunnuntaipäivän huolia tällä kertaa. Saa olla onnellinen, kun on huolet näin pienet nyt. Mukavaa päivänjatkoa kaikille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *