Hae
Chandelierhome

3x vinkkiä juhliin

En tarvitse paljoa aihetta juhlaan, sillä joskus rauhallisen ja arkisen päivän muuttaminen spontaanisti juhlaksi on se piristävin ruiske. En tunne oloani kotoisaksi virallisissa, etiketin omaavissa juhlissa, vaan boheemit ja kirjavat bileet on se mun juttu. Juhlissa roolini usein on se häärääjä. Se joka alkaa kaatamaan kahvia vieraille tai sitten löydän itseni tiskaamasta astioita. Olin emäntä tai vieras itse. Mistä ajatukseni lähti kohti juhlia? Blogihaasteesta tottakait. Toukokuun haasteen antoi meille Sanna, Inspired by love blogista ja tarkoituksena on antaa parhaat vinkit juhliin. Joten hear me now.

 

1. PUHTAUS ON PUOLI RUOKAA

Ja tunnelmaa. Panosta ympäristöön ja etenkin siellä missä on ruoka. Siivoa illalla ennen nukkumaan menoa viimeistään juhlien sotkut, niin aamulla on eri kiva aloittaa päivä, vaikka tukka kipeänä.

2. BUFFET TEEMA

Rakastan suunnitella juhlien ruokamenuja ja monesti suositaan lähipiirissäni erilaisia teemoja sekoitellen. Milloin on vähähiilarista, tapas tyyppistä tai texmex henkistä. Kun on teema, on menunkin keksiminen helpompaa. Arjesta poikkeava ruoka luo aina tunnelman jostain erikoisemmasta, ainakin tällaiselle herkkusuulle.

 

3. YLIMÄÄRÄINEN OHJELMANUMERO 

Vuokrapalju, juustojen maistelu, elokuva, pelit, Tarot ennustukset tai vieraileva taikuri. Nämä kaikki ovat ihan huikeita juhlien piristäjiä ja voin vaan suositella kokeilemaan esimerkiksi harrastetaikuria mikä hankittiin siskoni 30 v synttäreille viime vuonna.

Iloisia kesänjuhlia ja arkihetkiä! Täällä herättiin hieman liian myöhään, mutta eiköhän se rytmi ehkä onnistu kääntyä yövuoron jälkeen taas normaaliksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *